bestel een boekje
Loading Quotes...

Media & nieuws

Vanaf 18 januari – Slimme tips in ‘Deze Week’

Vanaf 18 januari - Sara's L!fesavers in 'Deze Week'

 

De slimme en nuttige adviezen en tips van life & business coach, organizing expert en auteur Sara Van Wesenbeeck kun je voortaan niet enkel op deze website lezen. Je vindt ze vanaf nu ook in ‘Deze Week’, de vernieuwde Streekkrant.

 

Sara's L!fesavers lees je vanaf nu elke week in alle edities van 'Deze Week'. In 'Deze Week' van 18 januari deelt Sara Van Wesenbeeck haar slimste tips voor ochtenden zonder stress: 'Weg met de zotte morgen!'

 

 
 

22.12.2016 – Libelle – Tips voor een vredevol 2017

Tips voor een vredevol 2017 in Libelle

In Libelle van deze week lees je de adviezen van conflictbemiddelaar, organizing expert en personal coach Sara Van Wesenbeeck voor een nieuw jaar zonder spanningen en stress, én voor goede relaties met je familie.

Prettige feestdagen!

 

Lees meer...

 

 
 

Plus Organizing® en Sara Van Wesenbeeck in de media

Life & business coach, erkend bemiddelaar, professional organizer, personal finance expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck is geregeld terug te vinden in de (online) media en op andere forums met tips, eigen artikels, interviews, advies en ander nieuws.

 

Lees, kijk en luister gerust even mee...

 

- NIET TE MISSEN -

 

Kijk mee naar Café Corsari (VRT), 15 september 2014

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck praat er over haar nieuwste boek.

 

Lees Sara's nieuwste boek: 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'

Vanaf nu in de boekhandel in België en Nederland!

 

Kijk mee naar 'Café Corsari' (VRT), 5 maart 2013

Sara geeft slimme budgettips aan Jo Leemans, Brahim en Piet Huysentruyt.

 

 Kijk mee naar 'VOLT' (VRT), 7 maart 2012

Sara coacht radio- en tv-maker Sam De Bruyn. Dank zij haar slimme budgettips

verdiende hij op één dag tijd maar liefst 165 euro!

Kijk mee naar het VTM NIEUWS, 3 november 2012

Professional organizer en (budget)coach Sara geeft tips om slim te shoppen.

 
 

Coming soon…

Tips van coach Sara Van Wesenbeeck, binnenkort in de media...

 

 • In de weekendkrant van 17 september van Het Laatste Nieuws verklapt personal coach Sara Van Wesenbeeck haar beste tips voor spitsuurvrouwen.
 • In het decembernummer van Dreambaby (Colruyt Group) vertelt coach Sara Van Wesenbeeck je hoe je je goede voornemens met succes kunt waarmaken.
 • In november geeft organizing expert en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck slimme budgettips in Libelle.
 • Op 2 december geeft life coach Sara Van Wesenbeeck budgettips in Het Belang Van Limburg.
 • In december lees je de tips van life coach en conflictbemiddelaar in Libelle.
 • Feeling heeft het in december over 'Vrouwen en geld': Hoe verhouden vrouwen zich tot geld? Hoe kunnen ze hun relatie met geld verbeteren? Life & business coach Sara Van Wesenbeeck geeft nuttige tips.
 • In januari vertelt life & business coach Sara Van Wesenbeeck in Libelle hoe je je goede voornemens in 2017 kunt waarmaken.
 • In het januarinummer van het online Markant Magazine lees je tips van coach Sara Van Wesenbeeck om je goede voornemens écht waar te maken.
 • Je vindt Sara's blogs en artikels ook op ManagementSupport.nl en in het gelijknamige magazine.

 

 
 

17.12.2016 – HetNieuwsblad.be – Tips voor lekkere feestdagen voor minder geld

Heerlijke eindejaarsfeesten voor minder geld

 

Het eindejaar is een dure tijd. Niet alleen cadeaus kosten geld, maar ook de feesten en de feestelijke diners kunnen een flnke hap uit je budget nemen.

 

Neemt jouw kerst- en eindejaarsmenu elk jaar opnieuw een flinke hap uit je budget? Volg dan de tips van organizing- en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck op en geniet van budgetvriendelijke feestdagen, zonder dat je aan luxe of plezier moet inboeten.

 

Lees de tips van coach Sara Van Wesenbeeck in Het Nieuwsblad...

 

Lees ook: 'Het slimme budgetboek'...

 

 
 

15.12.2016 – Feeling over ‘Vrouwen en geld’, met duiding en adviezen van Sara Van Wesenbeeck

Vrouwen en geld: Mag het iets meer zijn? Coach Sara Van Wesenbeeck deelt inzichten en adviezen over het thema in Feeling

 

Vrouwen en geld. Het is geen goed huwelijk. In Feeling van januari vind je het relaas van een complexe relatie en oplossingen om er het beste van te maken. Met inzichten, duiding en adviezen van life & businesscoach, organizing expert en auteur van onder meer 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck.

 

Ziehier alvast enkele van de inzichten en adviezen die coach Sara Van Wesenbeeck je in Feeling aanreikt:

 

"Ik zie ze in mijn coachings- en bemiddelingspraktijk, de vrouwen die zich jarenlang voor geen geld hebben ingezet in het bedrijf van hun man, en die na de scheiding zonder een cent op straat staan", zegt caoch Sara Van Wesenbeeck in Feeling. "Waarom denken vrouwen niet na over dat huwelijkscontract? Waarom regelen ze geen loon en een pensioenplan?"

 

Verdiep je in elk geval in geldzaken. Het is echt niet moeilijk en het brengt altijd op. "Het is echt niet zo moeilijk hoor", zegt Sara Van Wesenbeeck in Feeling. "De belangrijkste stap die vrouwen moeten zetten is: geld bespreekbaar maken. Er niet langer de ogen voor sluiten. Je hoeft zelfs niet meteen naar de bank of zo, maar praat er al eens over met een vriend die je vertrouwt, of een kennis die zijn of haar geldzaken goed op een rijtje heeft. En stel vragen als je iets niet begrijpt. We kunnen echt onze financiële toekomst wel uitstippelen, we moeten het gewoon willen."

 

Lees meer in Feeling - pagina 1...

Lees meer in Feeling - pagina 2...

Lees meer in Feeling - pagina 3...

Lees meer in Feeling - pagina 4...

 

 
 

10.12.2016 – Spendeer minder aan cadeaus met de budgettips van Sara Van Wesenbeeck in Het Nieuwsblad

Spendeer minder aan cadeaus met de nuttige budgettips van coach Sara Van Wesenbeeck

 

Kunnen geven is het leukste wat er is, maar (kerst)cadeaus kunnen een flinke hap uit je budget nemen. Toch kun je ook bij aankoop van je kerstgeschenken met wat planning vooraf en creativiteit veel geld winnen en toch genieten van budgetvriendelijke feestdagen.

 

Ga aan de slag met de 7 budgettips van lifecoach en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck op de website van Het Nieuwsblad.

 

Lees Sara's tips in Het Nieuwsblad...

 
 

21 10 2016 – Tips: Zo maak je je goede voornemens waar #datedag – Het Nieuwsblad

Zo maak je je goede voornemens (voor 'date-dag') écht waar

 

Vlaams welzijnsminister Jo Vandeurzen lanceerde gisteren de 'Donderdag date-dag'-campagne. Koppels worden in de campagne aangespoord om meer tijd voor elkaar te maken. Het Nieuwsblad vroeg lifecoach Sara Van Wesenbeeck hoe je van 'date-dag' een goede gewoonte kunt maken.

 

"Een goede relatie daar wordt iedereen beter van: jijzelf, je partner en de kinderen", zegt life & business coach Sara Van Wesenbeeck. "Een vast moment prikken waarop je tijd maakt voor elkaar is alvast de eerste stap. Schrijf de date systematisch in je agenda en regel een babysit. En... zorg dat je tijdens de 'date' met je partner ook je smartphone even afzet, zodat je tijd samen ook exclusivi-tijd is."

 

Lees Sara's tips in Het Nieuwsblad...

 

 
 

14 oktober 2016 – Radio Nostalgie

Nuttige tips voor spitsuurvrouwen van life & business coach Sara Van Wesenbeeck

 

"Moeders ervaren meer stress dan vaders", kopt Het Laatste Nieuws naar aanleiding van een groot Amerikaans onderzoek bij 12.000 ouders.

 

 

Radio Nostalgie vroeg meer tekst en uitleg bij dit onderzoek aan life & business coach, professional organizer en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' Sara Van Wesenbeeck die zich als coach van drukbezette vrouwen en als auteur in het thema 'spitsuurvrouwen' heeft verdiept.

 

"Dat moeders meer druk ervaren dan vaders als ze met hun kinderen bezig zijn, blijkt ook uit de tijdsbestedingsonderzoeken in de Lage Landen", vertelt life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck op radio Nostalgie. "Vrouwen vervullen een extra rol, waarbij ze ruim 10 uur per week meer dan mannen besteden aan de zorg voor de kinderen en het huishouden. Moeders vullen hun vrije tijd voornamelijk met zorgtaken en die zijn vaak versnipperd van aard. Daardoor krijgen moeders weinig dingen écht gedaan. Naast die extra rol, het extra takenpakket, legt ook die 'versnipperdheid' veel meer druk op de schouders van moeders en dat kan leiden tot ongezonde aanhoudende stress."

 

Luister mee naar het interview met life & business coach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck op Nostalgie...

 

Lees ook Sara's blogpost 'Je drukke gezin en werk de baas: 11 nuttige tips'...

 

 
 

Opleiding ‘Ik word professional organizer’ – ook in 2017!

Opleiding 'Ik word professional organizer': eerste cursusdata voorjaar 2017 zijn gekend!

 

Ben je een geboren en gepassioneerd organizer en wil je er ook je beroep van maken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je leren hoe je mensen effectief coacht en begeleidt bij het duurzaam organiseren van hun spullen, papierwerk en tijd, thuis en/of op hun werkplek? Wil je een vliegende start maken met je organizing-bedrijf?

 

En wil je dit alles leren van de meest ervaren Belgische professional organizer en organizing-expert en auteur?

 

Dan is de praktische, inspirerende en verrijkende opleiding 'Ik word professional organizer' van organizing expert en auteur Sara Van Wesenbeeck en Plus Organizing® beslist iets voor jou!

 

Wil je de opleiding 'Ik word professional organizer' van Plus Organizing® niet missen? Schrijf dan nu in voor de eerste cursus die in 2017 plaatsvindt:

 

donderdag 9 februari + vrijdag 10 februari + zaterdag 25 maart 2017

 

Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

 
 

24.9.2016 – Het Laatste Nieuws

Lifecoach Sara Van Wesenbeeck leert je in Het Laatste Nieuws tijd te maken voor wat er écht toe doet

 

tijd-tips-voor-spitsuurvrouwen-van-coach-sara-van-wesenbeeck-in-het-laatste-nieuwsEnige tijd geleden gaf life & businesscoach, organizing expert en auteur Sara Van Wesenbeeck aan Sylvia Van Driessche, mama-coach van Het Laatste Nieuws, een cursus 'timemanagement voor spitsuurvrouwen'.

 

De voorbije weken ging Sylvia in haar gezin (met man en drie kinderen) en werk met Sara's adviezen aan de slag en dit weekend brengt ze in Het Laatste Nieuws verslag uit van haar (positieve) ervaringen.

 

 

Je drukke leven, werk en gezin de baas zijn en tijd maken voor wat er écht toe doet, het is ook voor jou haalbaar!

 

lifecoach-sara-van-wesenbeeck-leert-je-tijd-te-maken-voor-wat-er-echt-toe-doet-het-laatste-nieuws

 

 

Ga aan de slag met Sara's tips in Het Laatste Nieuws:

 • Lees hier deel 1 van het artikel.
 • Lees hier deel 2 van het artikel.

 

 

Lees ook Sara's blogpost op 'Sara's L!fesavers': 'Je drukke werk en privéleven de baas: 11 slimme tips'.

 

 

 
 

14.9.2016 – Hoe voorkom je dat deeltijds werken je net meer stress oplevert – Nina.be

Tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck op NINA.be voor spitsuurvrouwen die deeltijds werken

 

Deeltijds werk verhoogt de tijdsdruk bij vrouwen. Dat blijkt uit een studie van de VUB die het Instituut voor de gelijkheid van Vrouwen en Mannen liet uitvoeren.

 

Uit het nationale tijdsbestedingsonderzoek dat om de vijf jaar gehouden wordt, blijkt dat vrouwen nog steeds 1 uur en 20 minuten per dag meer aan het huishouden en de zorg voor de kinderen besteden dan de man. Bij vrouwen die deeltijds werken, stijgt dat verschil tot meer dan 2 uur per dag.

 

"Dat vrouwen naast die extra rol die ze opnemen ook meer tijdsdruk ervaren komt onder meer omdat vrouwen de tijd die ze niet aan betaald werk besteden opvullen met zorgtaken", dat vertelt life & business coach en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' Sara Van Wesenbeeck aan NINA.be. "Die 'zorgtijd' is vooral gericht op anderen en flexibiliteit staat dan centraal. De zorgtaken zijn heel versnipperd en net dat geeft stress. Het lijkt alsof je nooit iets afkrijgt, alsof je de hele week met huishoudelijk werk bezig bent."
Sara Van Wesenbeeck op NINA.be: "Nochtans is het wél haalbaar om dankzij deeltijds werk, meer kwali-tijd voor je gezin vrij te maken. Je zal daarvoor wel enkele hardnekkige gewoontes moeten veranderen, maar laat dat je niet afschrikken, het loont de moeite voor het hele gezin."

 

De adviezen van coach Sara Van Wesenbeeck voor minder stress voor (deeltijds werkende) spitsuurvrouwen:

 • Durf los te laten en te delegeren (zonder te controleren).
 • Tracht de gezinstaken te (her)verdelen (organiseer daarvoor een wekelijkse gezinsvergadering).
 • Plan, ook de tijd die je besteedt aan niet betaalde arbeid.

 

Lees het interview en de tips van coach Sara Van Wesenbeeck op NINA.be...

 

Volg ook 'De workshop voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Schrijf je nu in!

 

 
 

2.8.2016 – Voorkom post-vakantieblues met de tips van coach Sara Van Wesenbeeck op ManagementSupport.nl

Hoe voorkom je post-vakantieblues? Met de tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck!

 

Aan alle mooie liedjes komt een eind, ook aan de vakantie. Je wilt het liefst nog lang profijt hebben van de opgedane energie, maar meestal loopt het anders: de eerste dagen op het werk word je overvallen door een vloedgolf aan e-mails, to do’s, verplichtingen, vergaderingen… Voor je het weet, zit je weer volop in het spitsuur.

Het vakantiegevoel verlengen? Je doet het met deze nuttige tips van life & business coach, organizing expert en auteur Sara Van Wesenbeeck. Je vindt ze op de website van ManagementSupport.nl.

 

Lees hier de tips van coach Sara op ManagementSupport.nl...

 

 
 

Augustus 2016 – nuttige bespaartips van coach Sara Van Wesenbeeck op Aha.be

Bespaartips van organizing expert Sara Van Wesenbeeck: Meer in je winkelkar voor minder geld

 

Schrik je ook elke keer van de rekening als je aan de kassa van de supermarkt komt? Zonder het te beseffen geef je maandelijks honderden euro’s uit aan zaken die je niet eens nodig hebt. Life coach, bespaardeskundige, professional organizer en auteur van onder meer 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck geeft nuttige budgettips waarmee je geld kunt besparen tijdens het winkelen.

 

Lees Sara's bespaartips op Aha.be...

 

 
 

16 juli 2016 – E-zine L!FESAVERS

Nieuwe editie van e-zine L!FESAVERS

 

Op 16 juli verscheen de meest recente editie van het e-zine L!FESAVERS van personal coach, organizing expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

L!FESAVERS in dit nummer:

 • Zonder (werk)stress op vakantie
 • Zo bereid je je mailbox voor op je vakantie
 • Nu in Libelle: zonder stress op vakantie met het aftelplan van personal coach Sara Van Wesenbeeck
 • Allereerste Belgische opleiding voor professional organizers krijgt 9 op 10!

 

Lees hier het e-zine L!FESAVERS...

 

Wil je geen enkele L!FESAVER van personal coach Sara Van Wesenbeeck missen? Schrijf je nu in op het gratis e-zine L!FESAVERS...

 

 
 

15 juli 2016 – BNR Nieuwsradio interviewt personal coach Sara Van Wesenbeeck

Hoe ga je tijdens je vakantie om met het werk? Personal coach Sara Van Wesenbeeck geeft advies op BNR Nieuwsradio

 

Hoe ga je tijdens je vakantie om met het werk? Moet je echt altijd bereikbaar zijn? Hoe vind je een goede balans tussen vakantie nemen en toch bijblijven?

 

Personal coach en auteur Sara Van Wesenbeeck geeft een antwoord op deze vragen in het programma 'Spitsuur' op de Nederlandse BNR nieuwsradio.

 

Maar uiteraard ging het in het interview ook even over de aanslag die de avond ervoor in Nice plaatsvond.

 

Luister mee naar het interview op BNR Nieuwsradio ...

 

 
 

30.6.2016 – Libelle: ‘Zonder stress op reis’ met het aftelplan van coach Sara Van Wesenbeeck

Deze week in Libele: uitgerust op vakantie met het aftelplan van personal coach Sara Van Wesenbeeck

 

Zonder stress op reis - tips van Sara Van Wesenbeeck in Libelle - 30 juni 2016Deze week in Libelle: vertrek zonder stress op vakantie met het handige aftelplan en de nuttige tips van life & business coach, organizing expert Sara Van Wesenbeeck (Sara is ook auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw').

 

Enkele van Sara's top-tips:

 

 • Plan ruim op tijd je vakantie, in overleg met je werkgever en je collega's.

 

 • Begin op tijd met de voorbereidingen, thuis en op het werk.

 

 • Noteer alles wat je nog moet doen en afwerken in één notitieboekje - zo heb je een minder vol hoofd en meteen ook een pak minder stress. Overloop je lijst en bekijk wat je prioriteiten zijn en wat kan wachten tot na je vakantie.

 

 • Stel de afwezigheidsassistent van je mailbox al één of meerdere dagen voor je vakantie in. Zo word je minder overspoeld met mails en kun je met minder afleidingen je werk vlot afronden.

 

 • Zorg voor voldoende slaap, want vermoeidheid zorgt voor onnodige stress, voor en tijdens je vakantie.

 

 • Ruim je kantoor en je huis op. Dat zorgt voor een ontspannen gevoel bij het vertrek én bij thuiskomst.

 

 • Prop je vakantie niet te vol. Vakantie dient om de batterijen op te laden, niet om weer een andere ratrace te starten.

 

 • Maak meteen na je terugkeer nieuwe vakantieplannen. Een weekendje weg, bijvoorbeeld. Zo heb je meteen iets om naar uit te kijken en krijgt stress geen kans.

 

Prettige vakantie!

 

Lees Sara's aftelplan en tips in Libelle...

 

Lees ook Sara's blogpost 'Zonder (werk)stress op vakantie: 10 slimme tips'...

 

 
 

19.4.2016 – Back to basics met coach Sara Van Wesenbeeck – studentenblad UA ‘DWARS’

'Back to basics' met organizing expert Sara Van Wesenbeeck in studentenblad DWARS

 

Life en business coach, organizing expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck gaat 'back tot basics' in het studentenblad DWARS van de Universiteit Antwerpen.

 

Sara legt mee de vinger op de wonde en geeft tips om je leven te vereenvoudigen. Dit is een van Sara's tips: "Maak geen onrealistische afspraken met jezelf. Routines en goede gewoontes introduceren en verankeren zijn een betere optie."

 

Lees meer in DWARS (vanaf pagina 24)...

 

 
 

16.4.2016 – GVA.be

Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck

 

Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck (49)Dit weekend vind je niet alleen in Het Nieuwsblad en in Gazet Van Antwerpen interviews met life en business coach, organizing expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck, maar ook op GVA.be doet ze haar zegje.

 

Zo vertelt Sara onder meer over de eerste Belgische opleiding voor professional organizers die ze met haar bedrijf organiseert en over haar ervaring als organizing coach bij het organiseren en structureren van het leven en werk van drukbezette mensen.

 

Lees meer op GVA.be...

 

Lees ook 'Sara Van Wesenbeeck geeft raad aan superdrukke mensen' in Het Nieuwsblad...

 

 
 

16.4.2016 – Interview met coach Sara Van Wesenbeeck in Het Nieuwsblad

"Sara Van Wesenbeeck geeft raad aan superdrukke mensen"

 

Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck (49)Niet alleen Gazet Van Antwerpen publiceerde gisteren een interview met life & business coach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck, maar ook in Het Nieuwsblad vertelde Sara over haar gloednieuwe opleiding voor professional organizers en geeft ze advies voor spitsuurvrouwen en -mannen.

 

"Opvallend is dat meer en meer mensen een beroep op me doen als coach en organizer", vertelt Sara in Het Nieuwsblad. "Mensen hebben het vaak zo druk met de combinatie van werk, kinderen, privé dat ze zelfs geen tijd meer hebben om de brievenbus leeg te halen."

 

Lees meer in Het Nieuwsblad...

 

(c) Foto: Erik Van Eycken

 

 
 

16.4.2016 – Gazet Van Antwerpen

Sara Van Wesenbeeck over haar unieke opleiding voor professional organizers in Gazet Van Antwerpen

 

Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck (49)Organizing expert, life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck was vele jaren geleden een van de eerste professional organizers in België en ze heeft het vak in België op de kaart gezet. Bovendien geeft ze nu haar kennis door en is ze de allereerste die in België een opleiding voor professional organizers organiseert.

 

In de driedaagse opleiding 'Ik word professional organizer' van Sara Van Wesenbeeck en Plus Organizing® leg je stevige funderingen voor je carrière  als professional organizer en voor je organizing-bedrijf. Je wordt ingewijd in de finesses van het vak van professional organizer, zowel voor thuiscoachings als op de werkplek. Je leert hoe je je eigen succesvolle organizing-bedrijf opstart en je doet (je eerste) ervaring op als professional organizer.

 

Vandaag studeerden trouwens de allereerste in België opgeleide professional organizers af. De deelnemers gaven de opleiding een gemiddeld waarderingscijfer van 9 op 10! De volgende opleiding start op 13 oktober. Schrijf je nu in!

 

Lees hier het artikel in Gazet Van Antwerpen...

 

(c) Foto: Erik Van Eycken

 

 
 

10 april 2016 – E-zine L!FESAVERS

Dit wil je niet missen: e-zine L!FESAVERS met tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck

 

De nieuwste editie van het e-zine L!FESAVERS van life & business coach, erkend bemiddelaar, organizing expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck is uit.

 

Thema's in dit nummer:

 • Win tijd, 366 dagen lang
 • Grip op je papierwerk in 5 stappen
 • Zo help je je carrière vooruit
 • 'Escargotteer' wat meer
 • Nu ook in de Top 100 'Personal finance experts to follow on Twitter'

 

Lees het e-zine L!FESAVERS van 10 april hier...

 

Inschrijven voor het gratis e-zine L!FESAVERS doe je hier.

 

 
 

Maart 2016 – Top 100 Personal Finance Experts to follow on Twitter

Een stijger-met-stip

 

HET SLIMME BUDGETBOEK - Sara Van Wesenbeeck - coverLife & businesscoach, organizing expert en expert personal finance en spreker Sara Van Wesenbeeck  publiceert als auteur van onder meer 'Het slimme budgetboek' en als budgetcoach geregeld budgettips, op haar website, blog, op Facebook en Twitter.

 

Ze haalt nu ook onder meer de Amerikaanse 'Top 100 Personal Finance Experts to Follow on Twitter'. Nu met stip op nummer 59!

 

 

Lees meer...

 

 
 

14 maart 2016 – Interview met budget- en lifecoach Sara Van Wesenbeeck in De Standaard

Vandaag in De Standaard: 'Kinderen en geld: praat erover en geef het goede voorbeeld'

 

Breng kinderen de realiteit van geldzaken bij en geef het goede voorbeeld, want een 'geldwijs' kind zal later minder vaak financiële problemen kennen. Zo kun je de boodschap van budget- en lifecoach Sara Van Wesenbeeck vandaag in De Standaard het best samenvatten.

 

De Standaard vroeg Sara Van Wesenbeeck naar duiding bij de grote geldenquête die door de VRT, De Tijd en Wikifin naar aanleiding van De Week van het geld georganiseerd werd.

 

Lees hier het interview en de tips van Sara in De Standaard...

 

Lees ook Sara's blogpost '8 tips om je kinderen een mooie financiële toekomst te geven'.

 

Meer over Sara's budgetworkshop "1 + 1= 3, een ruimer gezinsbudget zonder moeite"  vind je hier.

 

 
 

29.2.2016 – Tijd voor spitsuurvrouwen

Life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck doet spitsuurvrouwen tijd winnen op Q-Music

 

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit?

 

Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur en snak je naar meer kwali-tijd? Dan had je op maandag 29 februari 2016 beslist moeten luisteren naar Q-Music!

 

Personal coach Sara Van Wesenbeeck met tips voor meer tijd op q-music - 29 2 2016

 

Life & business coach en spreker Sara Van Wesenbeeck (ook auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw') gaf op schrikkeldag tips voor alle spitsuurvrouwen die een drukke baan met een gezin combineren en vaak het gevoel hebben dat de tijd hen door de vingers glipt.

 

Met de slimme en haalbare tips en beproefde recepten van coach Sara hoef je niet langer te zwichten voor de waan(zin) van de dag. Je combineert voortaan vlot al je rollen, je vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

 

>>> Niet te missen als je weer zelf regisseur van je leven wil worden: de tips van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck op Q-Music!

 

PS: Ben je een vrouwelijke leidinggevende, manager of professional en wil je graag 'De workshop voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck bijwonen, dan kan dat binnenkort onder meer in Gent (Holiday Inn), op 25 oktober 2016. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

 
 

Maart 2016 – Vitaya Magazine

Help je carrière vooruit met de tips van business coach Sara Van Wesenbeeck

 

Cover Vitaya Magazine met Tips van coach Sara Van WesenbeeckHoe help je je carrière vooruit met LinkedIn? Businesscoach Sara Van Wesenbeeck vertelt het in het maartnummer van Vitaya Magazine (te koop vanaf 15 februari).

 

Lees meer...

 

 

 

 

 

 
 

16 februari 2016 – Made in Mechelen

Sara Van Wesenbeeck helpt professional organizers op weg

 

Ben je een geboren professional organizer en wil je er ook je beroep van maken, dan kun je vanaf maart ook in België een opleiding voor professional organizer volgen. Tot nog toe waren er enkel in het buitenland opleidingen.

 

Vandaag bericht "Made In Mechelen'' over de unieke opleiding 'Ik word professional organizer' die Sara Van Wesenbeeck vanaf maart organiseert.

 

In de driedaagse opleiding 'Ik word professional organizer' deelt professional organizer en life & business coach Sara Van Wesenbeeck haar rijke praktijkervaring en passie voor het vak.

 

"In de opleiding leer je de finesses van het vak van professional organizer, zowel voor de particuliere markt (home organizing) als voor de zakelijke markt (office organizing)", zegt Sara Van Wesenbeeck. "Ook het werken met kwetsbare klanten, zoals mensen met een handicap, aandachtstoornis of burn-out krijgt een plaats in de opleiding. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het opstarten van je eigen succesvolle organizing-bedrijf en doe je je eerste ervaring met organizen op.”

 

Lees meer op de website 'Made In Mechelen'...

 

 
 

9 februari 2016 – e-zine L!FESAVERS

Zet jezelf in de juiste versnelling voor een leven met minder stress en meer kwali-tijd!

 

Lees de slimme adviezen van life & business coach, bemiddelaar, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck in haar e-zine L!FESAVERS. Ga ermee aan de slag en wordt weer regisseur van je leven.

 

Lees Sara's e-zine 'L!FESAVERS van 9 februari 2016.

 

 
 

Februari 2016 – Vitaya Magazine

Krijg meer gedaan in minder tijd met de tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck

 

Doe meer in minder tijd - Tips coach Sara Van Wesenbeeck - Vitaya - febr 2016Meer tijd creëren in 2016? Het kan! In het februarinummer van Vitaya Magazine kun je aan de slag met de nuttige tips van life & business coach, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck. Win voortaan minstens 1 uur per dag!

 

Lees Sara's tips in Vitaya Magazine...

 

Op zoek naar meer beproefde recepten voor meer tijd? Lees ook 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'. Bestel Sara's boek hier.

 

 

 
 

Dit wil je niet missen in 2016

Dé WORKSHOP VOOR DE SPITSUURVROUW

 

Life en business coach - Professional organizer Sara Van Wesenbeeck - Foto Ellen Goegebuer2Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur?

 

Dan is de 'Workshop voor de spitsuurvrouw' beslist iets voor jou!

 

Tijdens dit unieke programma leert life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck je om de spitsuurmomenten in je leven en werk beter te managen. Sara reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan, zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(zin) van de dag.

 

Je combineert voortaan vlot al je rollen, vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

 

Een absolute mustfollow voor elke vrouwelijke manager, leidinggevende of professional die weer zelf de regisseur wil worden van haar leven!

 

Het handboek voor de spitsuurvrouw - Sara Van WesenbeeckPraktische informatie:

 • Sara Van Wesenbeeck geeft deze workshop op 14 maart + 25 oktober 2016 in Gent (Holiday Inn).
 • De workshop duurt van 9.00 tot 17.00 uur
 • Wie de workshop bijwoont, krijgt ook een gratis exemplaar van Sara's boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'
 • Kostprijs: 735 euro (exclusief 21% btw)

 

 

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Schrijf je hier in...

 

 
 

17 december 2015 – BNR Nieuwsradio

Thuiswerken doe je efficiënt én prettig met de tips van business coach Sara Van Wesenbeeck

 

Thuiswerken zit in Nederland lift. Naar aanleiding daarvan gaf life & business coach Sara Van Wesenbeeck tips voor prettig en efficiënt thuiswerken in het avondspitsprogramma van de Nederlandse BNR Nieuwsradio.

 

Bewaak vooral goed de grens tussen werk en privé. Maak een goede planning en probeer je eraan te houden, zo vermijd je dat je (systematisch) overuren gaat maken. En laat je pyjama in de kast als je thuiswerkt. Dat zijn enkele van de tips die life & business coach Sara Van Wesenbeeck op BNR Nieuwsradio gaf. Meer weten? Luister dan mee naar het interview.

 

Luister mee... (je kunt het interview hier beluisteren vanaf 23 december)

 

Lees ook Sara's tips voor prettig en efficiënt thuiswerken.

 

 
 

4 december 2015 – NINA.be

Hoera vrijdag! Met deze tips van coach Sara Van Wesenbeeck op NINA.BE haal je het maximum uit je weekend.

 

nina

Het weekend staat voor de deur. Daar heb je zo naar uitgekeken. Je hoofd zit wellicht ook boordevol plannen en goede voornemens.

 

Maar... je beseft nu al hoe snel het weekend weer voorbij zal zijn en dat je je op maandagochtend wellicht weer zal afvragen 'waarom je zo weinig van je plannen hebt kunnen waarmaken?'.

 

Wat is de basis voor een geslaagd weekend? En hoe haal je het spitsuur uit je weekend zodat je volop je batterijen kunt opladen?

 

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' geeft op NINA.be tips voor een geslaagd weekend zonder stress.

 

Lees hier Sara's tips op NINA.be...

 

Lees ook Sara's tips in Het Laatste Nieuws: Ban die weekendstress!

 

 
 

4 december 2015 – Zo lukt het je wél je goede voornemens waar te maken

Zo lukt het je wel je goede voornemens waar te maken

 

Wil je met succes werk maken van je (goede) voornemens, je dromen of je dagelijkse plannen waarmaken, je doelen bereiken en trots zijn op jezelf, kies dan voor een aanpak mét resultaat. En een weg ernaartoe die je kunt volhouden. Met de checklist van life & businesscoach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck op gezondheidsnet.nl lukt het je dit jaar wél om je goede voornemens waar te maken.

 

Ga aan de slag met Sara's checklist...

 

 
 

December 2015 – Vitaya Magazine

Nuttig advies van life & business coach in Vitaya Magazine

 

"Ik zou een tijd niet willen werken. Mijn man zou dan enige kostwinner zijn. Hoe regelen we dat op een voor iedereen prettige manier?" Vitaya Magazine vroeg in het decembernummer advies aan life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Lees meer...

 

 

 
 

10.10.2015 – Nina.be

Minder stress voor spitsuurouders met de tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck.

 

Hol jij ook dag in dag uit van de balletles, naar de voetbaltraining, naar de muziekschool en tekenacademie en weer terug? Dan mag je jezelf gerust 'taxi-mama' of 'taxi-papa' noemen. Hoe kun je een drukke agenda combineren met je drukbezette vrije tijd? Met de tips van life & business coach en organizing-expert Sara Van Wesenbeeck op Nina.be kom je al een heel eind.

 

Lees Sara's tips op Nina.be...

 

Woon ook Sara's workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders' bij, nu over heel Vlaanderen. Bekijk hier de kalender.

 

Of lees 'Het handboek voor de spitsuurvrouw', je survivalgids voor de ratrace van elke dag.

 

 
 

Oktobernummer – Maandblad NEST

Opbergen, zo pak je het aan met de tips van organizing-expert Sara Van Wesenbeeck

 

NEST met de beste opbergtips van Sara Van Wesenbeeck - oktober 2015In het oktobernummer van NEST geeft organizing expert en organizingcoach Sara Van Wesenbeeck tips om met het opbergen en organiseren van je spullen aan de slag te gaan.

 

Enkele van Sara's slimste organizing tips:

 

 • Begin klein. Begin met één lade, een mand of je handtas en werk ze volledig af. Zo krijg je stap voor stap al je spullen georganiseerd en geordend en houd je er ook een goed gevoel aan over.

 

 • Geef je spullen en vaste plaats en breng ze na gebruik ook meteen terug naar die plaats. Zo win je heel wat tijd.

 

 • Gun jezelf een rommellade, maar zorg er wel voor dat je al je spullen verder kritisch onder de loep neemt en je niet verdrinkt in de overdaad.

 

Lees Sara's tips in NEST en ga meteen aan de slag...

 

 
 

Niet te missen: Gratis workshop

Niet te missen: gratis workshop voor spitsuurvrouwen - Standaard Boekhandel Tielt-Winge - 24 10 2015

 

Workshop voor spitsuurvrouwen - Standaard Boekhandel Tielt-Winge - 24 10 2015 - 2Workshop voor spitsuurvrouwen - Standaard Boekhandel Tielt-Winge - 24 10 2015 - 1Op 24 oktober geeft life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck een workshop in de Standaard Boekhandel van Tielt-Winge.

 

Heb jij ook het gevoel dat het leven één langgerekt spitsuur is, dan is deze workshop beslist iets voor jou!

 

 

De boeken van Sara, 'Het slimme organizing boek', 'Het slimme budgetboek' en 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' zijn in heel Vlaanderen bij de Standaard Boekhandel te koop. In Tielt-Winge staan de 3 boeken van Sara nu al in de winkel te kijk.

 

Na de workshop volgt ook een signeersessie van life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Deze workshop is gratis. Vergeet niet in te schrijven. Afspraak op 24 oktober om 11.00 uur in de Standaard Boekhandel in Tielt-Winge (op het Gouden Kruispunt)!

 

 
 

Nieuwe reeks inspirerende workshops van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck

Zet jezelf in de juiste versnelling voor prettiger werken en leven, met de workshops van life & business coach Sara Van Wesenbeeck

 

Morgen 29 september geeft life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck het startschot voor weer een mooie reeks workshops, causerieën - en zelf een signeersessie - voor iedereen die (persoonlijke) winst wil maken in zijn leven en werk.

 

In de workshops van coach Sara Van Wesenbeeck zet je jezelf in de juiste versnelling voor prettiger leven en werken.

 

Coach en auteur Sara Van Wesenbeeck is dit najaar onder meer aan het werk te zien in Meise (29 september), Ternat (12 oktober), Tienen (13 oktober), Oudenaarde (21 oktober), Tielt-Winge (24 oktober), Kortenberg (27 oktober), Hoegaarden (29 oktober), Vilvoorde (17 november), Bekkevoort (23 november), Kortenberg (24 november)...

 

Klik hier om in te schrijven voor de workshops van Sara Van Wesenbeeck...

 

 
 

9 september 2015 – streekpersoneel.be

Praktische tips om de hectische septemberweken door te komen

Hoe overleef jij... de eerste hectisch septemberweken? Lees de tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck op de blog van Streekpersoneel.be en krijg weer grip op je tijd en werkorganisatie.

 

Lees hier de spitsuur-tips van coach Sara...

 

 
 

18 augustus 2015 – Knack.be

Wordt dit jouw vakantie van de verandering?

 

Wil je in september een vliegende start nemen op het werk? Daar leg je de basis voor tijdens je vakantie. De zomer is immers de ideale periode om te reflecteren over je jobinhoud, om te evalueren of nieuwe ideeën te verzinnen.

 

“In de zomer kan je meer tijd maken voor dingen waar je tijdens het jaar niet aan toe komt”, zegt businesscoach Sara Van Wesenbeeck op de website Knack.be. “Dingen die je anders voor je uit schuift, omdat je denkt dat ze niet belangrijk zijn. Maar het omgekeerde is waar.”

 

Wil je ook een vliegende start maken op het werk? Lees Sara's tips op Knack.be.

 

 
 

14 augustus 2015 – ManagementSupport.nl

8 tips voor een zachte landing op het werk na je vakantie, nu ook op ManagementSupport.nl

 

9 tips voor een veilige landing op het werk na je vakantieNa een verkwikkende vakantie wil je liefst nog lang profijt hebben van de opgedane energie, maar meestal loopt het anders: de eerste dagen op het werk word je overvallen door een tsunami van e-mails, to do’s, verplichtingen, vergaderingen… Voor je het weet, zit je weer volop in het spitsuur.

 

Het vakantiegevoel verlengen? Het kàn! Je doet het aan de hand van deze 8 tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Je vindt Sara's tips op de website ManagementSupport.nl.

 

Lees hier Sara's tips...

 

(bron tekening: shutterstock.com)

 

 
 

Juli/augustus 2015 – Management Support Magazine (NL)

Aan de slag met je échte to do-lijst!

 

Management support juli 2015 4Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Lijkt je leven één langgerekt spitsuur? Dan is het hoog tijd om de regie van je leven weer in handen te nemen.

 

Doe het aan de hand van 'je échte to do-lijst', opgesteld door life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck en nu ook te vinden in het juli- en augustusnummer van het Nederlandse Management Support Magazine.

 

Ga aan de slag met 'je échte to do-lijst' die coach Sara Van Wesenbeeck voor jou opstelde, nu in Management Support Magazine...

 

 

 
 

14 juli 2015 – Management Support Magazine

Bereid je mailbox voor op je vakantie

Zonder (werk)stress op vakantie vertrekken, is een kunst. Met een goede voorbereiding kom je een heel eind en dat geldt ook voor je mailbox. Om te voorkomen dat die op ontploffen staat bij je terugkeer uit vakantie en om na je vakantie je e-mails snel en efficiënt te kunnen verwerken, kun je ook je mailbox nu al op je vakantie voorbereiden. Lees Sara's tips nu ook in het Nederlandse Management Support Magazine.

 

Lees Sara's tips op de website van Management Support...

 

Lees ook Sara's tips om zonder (werk)stress op vakantie te vertrekken...

 

 
 

11 juli 2015 – TV Tendens Inspireert

Tips: vertrek zonder (werk)stress op vakantie

Ben je ook stilaan toe aan een welgekomen en verkwikkende vakantie, maar bezorgt net dat vooruitzicht je nu al heel wat stressssss? Hoe krijg je al je werk rond voor je vertrek en hoe moet het met je werk tijdens - en na - je vakantie? En hoe houd je je batterijen na je vakantie zo lang mogelijk opgeladen?

 

Geen nood, het lukt best als je je goed voorbereidt en ook tijdens je vakantie een aantal zaken goed bewaakt. Life & business coach Sara Van Wesenbeeck geeft jou alvast een aantal nuttige tips in het TV-magazine 'Tendens Inspireert'.

 

Kijk mee naar de TV-tips van coach Sara... (je kunt de tips vanaf 14 juli hier bekijken)

 

Lees hier ook de blog 'Vertrek zonder (werk)stress op vakantie' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck...

 

 
 

26 juni 2015 – CM-magazine Visie

"Het druk hebben is een hardnekkige gewoonte geworden"

 

Interview met coach Sara Van Wesenbeeck in VISIE - 27 juni 2015

Hebben we het tegenwoordig écht druk of zit dat idee vooral in ons hoofd?

 

Visie, het magazine van CM ziekenfonds, vroeg het aan Sara Van Wesenbeeck, life & business coach en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.

 

 

Lees meer...

 

 
 

Juni 2015 – Vitaya Magazine

Hoeveel geef ik wekelijks uit aan boodschappen?

 

Hoeveel geeft een gezin wekelijks uit aan boodschappen? Life & business coach, budgetcoach, professional organizer Sara Van Wesenbeeck geeft het antwoord in Vitaya Magazine.

 

Vind je dat je te veel uitgeeft aan voeding? Met deze tips van coach Sara heb je meer in je winkelkar voor minder geld: stel een boodschappenlijstje op en wijk er niet van af. Ga in de winkel eens wat vaker door de knieën: de goedkopere producten staan onderaan. Of werk met een boodschappenbudget dat je niet overschrijdt.

 

Lees de budgettips van Sara in Vitaya Magazine...

 

 
 

30 mei 2015: Lezing ‘Spitsuurvrouw’

Lezing 'Spitsuurvrouw' op 30 mei in de Gezondheidsbib van de CM

 

CMIs hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur?

 

Dan is de (interactieve) lezing 'Spitsuurvrouw' van life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck beslist iets voor jou!

 

De lezing 'Spitsuurvrouw' vindt plaats op zaterdag 30 mei, om 14.00 uur, in de Gezondheidsbib van de CM. CM-leden betalen 4 euro, niet-leden 8 euro.

 

Het handboek voor de spitsuurvrouw - Sara Van WesenbeeckEn naar aanleiding van de lezing van Sara Van Wesenbeeck schenkt CM Brugge je in samenwerking met uitgeverij Lannoo 20% korting bij aankoop van het boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw’. Je betaalt dan 15,19 euro i.p.v. 18,99 euro. De korting geldt tot 30 juni, zolang de voorraad strekt.

 

Inschrijven voor de lezing lezing 'Spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck of voor de korting op Sara's boek kan hier.

 

 
 

16 mei 2015 – Flair Nederland

'Sorry, ik ben een beetje druk, schatje': krijg meer ruimte in je druk-druk-drukke leven met de nuttige tips van coach Sara Van Wesenbeeck

 

Flair 19 ligt nu in de winkel!Iedere moeder herkent het: een bijzonder druk schema en aan alle kanten schuldgevoelens omdat je nergens goed aan toekomt. Hoe krijgen we een beetje meer ruimte in onze drukke levens?

 

Voor een antwoord op deze vraag klopte de Nederlandse Flair aan bij life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.  Het resultaat: een artikel boordevol nuttige tips om het spitsuur in je leven voor eens en voor altijd te leren managen.

 

"Ik heb veel gehad aan de tips van Sara Van Wesenbeeck. Het gaat nog niet perfect (maar dat hoeft ook niet), maar het gaat veel beter." Zo sluit Otje van der Lelij, auteur van het artikel en zelf moeder van twee dochters van 3 en 1, haar artikel af.

 

Lees hier de tips van coach Sara Van Wesenbeeck (voor - eindelijk - meer ruimte en tijd in je drukke leven) in de Nederlandse Flair...

 

 
 

Mei 2015 – Maandblad Nest

Vind eindelijk rust met de nuttige tips van coach Sara Van Wesenbeeck

 

Vandaag in de kiosk"Te veel rommel in huis, agenda's die overlopen en kinderen die meer druk ervaren dan goed voor hen is. We lopen ons massaal vast in de ratrace en snakken naar rust. Toch is de oplossing voor een eenvoudiger leven zelf ook eenvoudig." Dat lees je deze maand in het maandblad Nest.

 

Nest kwam aankloppen bij life en business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck voor tekst en uitleg bij onze volle agenda's, onze koop- en verzameldrang en de aanhoudende tijdsdruk die we ervaren. En zoals je dat van Sara gewoon bent, geeft ze meteen ook een heleboel nuttige tips om meer rust en tijd in je leven te kunnen creëren.

 

Lees de nuttige tips van coach Sara in Nest...

 

 
 

5 mei 2015 – EVA Magazine

Het handboek voor de spitsuurvrouw: een aanrader!

"Een aanrader!", dat schrijft het Nederlandse magazine Eva over 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Lees meer...

 

 
 

28 april 2015 – Vacature.com

10 tips voor prettig en efficiënt thuiswerken

Vacature.com publiceert vandaag de '10 tips voor prettig en efficiënt thuiswerken' van life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck. Met de tips van Sara maak jij van je thuiswerkdag een succes!

 

Lees meer...

 

 
 

April 2015 – Deze inspirerende workshops wil je niet missen

Deze inspirerende workshops wil je niet missen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een leven met minder stress, een ruimer budget en meer kwali-tijd? Life & business coach, professional organizer Sara Van Wesenbeeck (auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' en 'Het slimme budgetboek') deelt met plezier haar beste tips en tricks in haar inspirerende workshops.

 

Dit voorjaar kun je Sara's workshops nog bijwonen in Gent, Hasselt, Kortenaken, Grimbergen, Keerbergen, Ternat, Vilvoorde, Halle en Brugge.

 

Schrijf nu in voor een van Sara's workshops:

 • maandag 20 april - 19.00 uur - Gent: 'Budgetbeheer@home' in het kader van Markant Budget
 • woensdag 22 april - 19.00 uur - Hasselt: idem als op maandag 20 april
 • dinsdag 28 april - 20.00 uur - Grimbergen: Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders'
 • donderdag 30 april - 20.00 uur - Kortenaken: Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders' (gratis, inschrijven is verplicht)
 • donderdag 7 mei - 20.00 uur - Vilvoorde: Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders' (gratis, inschrijven is verplicht)
 • dinsdag 12 mei - 20.00 uur - Ternat: Workshop '1 + 1 = 3. Vergroot je gezinsbudget zonder moeite' (gratis, inschrijven is verplicht)
 • woensdag 20 mei - 20.00 uur - Keerbergen: Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders'
 • donderdag 21 mei - 20.00 uur - Halle: Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders'
 • zaterdag 30 mei - Brugge: Lezing in het kader van de Gezondheidsbib van CM

 

 

Wil je een workshop van life & business coach Sara Van Wesenbeeck bijwonen? Schrijf je hier in.

 

((c) Foto: Markant Budget, workshop 'Budgetteren@home' van Sara Van Wesenbeeck)

 

 
 

18 april 2015 – TV Tendens Inspireert

Slimme tips van coach Sara voor ochtenden zonder stress

Wil je eindelijk af van die stressvolle ochtendspits bij jou thuis? Droom je van een rustige start (en verderzetting) van je dag? Ga dan aan de slag met de slimme tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.

 

Kijk mee naar de tips van coach Sara in het TV-lifestyleprogramma 'Tendens Inspireert'...

 

 

 
 

16.4.2015 – Lifestylblogger Mysig over Sara’s boek

Gelezen en goedgekeurd: spitsuurvrouw

 

Het handboek voor de spitsuurvrouw - Sara Van Wesenbeeck"Heb jij ook een stresserende baan, een chronisch slaaptekort en een chaotisch huishouden? Dan kan het boek Spitsuurvrouw van life & business coach Sara Van Wesenbeeck je redden! Het is de ultieme survivalgids voor de ratrace van elke dag, geknipt voor ons, vrouwen die het altijd druk druk druk hebben." Dat schrijft Mysig, de Antwerpse lifestyleblogster op haar blog. Ze besluit met: "Kortom, het is een boek dat ik iedereen kan aanraden. Alleen al voor die hippe lay-out!"

 

Lees meer...

 

 
 

Maart 2015 – Top 100 personal finance experts

Coach Sara Van Wesenbeeck, in de 'Top 100 Personal Finance Experts to Follow on Twitter'

 

HET SLIMME BUDGETBOEK - Sara Van Wesenbeeck - coverAls expert in onder meer personal finance schreef life & business coach, budgetcoach, bemiddelaar en professional organizer Sara Van Wesenbeeck onder meer 'Het slimme budgetboek' en vele artikels voor kranten en tijdschriften.

 

Ook op haar blog 'Sara's L!fesavers' en op Facebook en Twitter vind je haar tips om winst te maken en om je gezinsbudget te laten groeien.

 

Dat gaat ook internationaal niet onopgemerkt voorbij. Zo vind je Sara ook deze maand nog altijd in de Amerikaanse 'Top 100 personal finance experts to follow on Twitter', met stip gestegen naar de 38ste plaats.

 

Lees hier de Top 100...

 

 
 

18 maart 2015 – Budgetworkshop ‘1 + 1 = 3’

Workshop  '1 + 1 = 3' van coach Sara Van Wesenbeeck in het stadhuis van Oudenaarde

 

Vorige week was life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck op uitnodiging van de Gezinsbond van Mater te gast in het prachtige stadhuis van Oudenaarde. Voor een volle zaal gaf ze er haar workshop (ja, iederéén werd aan het werk gezet) '1 + 1 = 3, maak winst zonder moeite', met tips om snel rijk te worden én meteen ook een leven met minder stress en meer tijd te creëren.

 

 

Kijk mee naar het beeldverslag van de workshop...

 

 
 

12 maart 2015 – FLOW Magazine

'Het handboek voor de spitsuurvrouw' in FLOW

 

FLOW met tips van coach Sara Van Wesenbeeck 12 3 2015FLOW, een tijdschrift zonder haast en over simpeler leven, citeert tips voor een weekend zonder stress uit 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. "Plan je weekend in blokken", is het advies van Sara. Nog meer tips voor een weekend zonder spitsuur lees je in FLOW.

 

Lees Sara's tips in FLOW...

 

 
 

11 maart 2015 – Student Ghentrepreneur

Workshop 'Tijd- en budgetbeheer voor een succesvolle start-up'

 

 

Je bent jong en je wil wat (je eigen bedrijf starten, bijvoorbeeld)? Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent? Je centenvreters ontdekken? Eindelijk meer grip krijgen op je budget? Dan is de workshop 'Tijd- en budgetbeheer voor een succesvolle start-up' (in het kader van Student Ghentrepreneur en MarkantBudget) van life & business coach Sara Van Wesenbeeck beslist iets voor jou!

 

Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, professional organizer, EU Ambassadeur voor het Ondernemerschap en auteur van onder meer ‘Het slimme budgetboek’ en ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’, toont hoe je je budget een boost kunt geven en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen in het leven.

 

Aan de hand van nuttige tips & tricks, handige systemen voor je persoonlijke en professionele administratie, slim tijd- en budgetbeheer zet Sara je in de juiste versnelling voor een budgetvriendelijke lifestyle. Die realiseer je zonder moeite en zonder in te boeten aan comfort of plezier, wat meteen ook je work-life balans ten goede komt. Met de praktische (budget)tips van coach Sara Van Wesenbeeck kun je meteen aan de slag!

 

Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op om deel te nemen aan de workshop?

 

Schrijf hier in...

 
 

8 maart 2015 – Vrouwendag

Red de crisis, met de tips van coach Sara Van Wesenbeeck

Zondag is het internationale vrouwendag. In de provincie Vlaams-Brabant staat de vrouwendag in het teken van het thema ‘Red de crisis’ : creatief zijn in tijden van crisis'. En dit in de ruimste zin van het woord.

 

Het woord crisis wordt ruim geïnterpreteerd: tijdscrisis (combinatie arbeid en gezin), crisis in de emotionele huishouding (op zoek zijn naar geluk, burn-out…), economische crisis (budgetbeheer, creatief zijn met restjes, oude spullen een nieuw leven geven, upcycling…), opvoedingscrisis, religieuze crisis, relatiecrisis , privacy crisis (de gevaren van sociale media…)...

 

Vanaf 13.00 uur in het provinciehuis terecht voor workshops, lezingen, infostanden en animatie rond het thema ‘Red de crisis’.

 

Life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck geeft er twee interactieve lezingen waarin 'tijdscrisis' (combinatie arbeid en gezin) en economische crisis (budgetbeheer) centraal staan:

 

 • Lezing '1 + 1 = 3. Vergroot je gezinsbudget zonder moeite' - 13.00 uur
 • Lezing 'L!fesavers voor spitsuurvrouwen' - 14.45 uur

 

Afspraak in het Provinciehuis in Leuven. Women only.

 

 
 

28 februari 2015 – Regionale TV ‘Tendens’

Sara's L!fesavers, vanaf nu elke maand op TV!

 

TV-tips van life and business coach Sara Van WesenbeeckVanaf dit weekend geeft life & business coach Sara Van Wesenbeeck (ook auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw') elke maand nuttige tips voor spitsuurvrouwen en -mannen op televisie.

 

Je kunt Sara's L!fesavers bekijken op 'Tendens Inspireert', TV-lifestylemagazine voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

 

Deze week heeft Sara het over zin en - vooral - onzin van 'multitasken'.

 

Kijk mee naar Sara's L!fesavers op Tendens... (klik op het driehoekje en spoel door naar 8:20)

 

 

 
 

8 februari 2015 – Blog Free Your Dreams

Tijdmanagement tips: haal meer uit je tijd

Op de blog 'Free your dreams' van journaliste Michèle Bevoort vind je enkele slimme timemanagement tips van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor het spitsuurvrouw'. Sara gaf deze tips aan Michèle naar aanleiding van een interview voor het Nederlandse tijdschrift Santé.

 

Lees meer...

 
 

2 februari 2015 – Radio 1 Hautekiet

Organiseer een gezinsvergadering

'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck kwam ter sprake in het radioprogramma 'Hautekiet' (luister mee vanaf 10'30") waarin Jan Hautekiet het had over de gezinsvergadering.

 

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck schreef eerder al over de gezinsvergadering in 'Het slimme organizing boek' en in haar recentste boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.

 

Ook in haar workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders' reikt ze de gezinsvergadering aan als ideale tool om de taken binnen het gezin te (her)verdelen en om betrokkenheid van het hele gezin bij het huishouden te garanderen. Op die manier creëer jij een gezin met minder 'spitsuurmomenten' en wordt het een plek waar het voor iedereen goed toeven is.

 

Wil je ook weten hoe een gezinsvergadering werkt en wat het voor jou kan opbrengen? Lees dan meer op Sara's L!fesavers, de blog van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Sara reikt je een 5-stappenplan aan om zelf een gezinsvergadering te organiseren.

 

Lees Sara's blogpost 'Organiseer een gezinsvergadering in 5 stappen'...

 

 
 

Februari 2015 – Goed Gevoel

Survivaltips voor spitsuurvrouwen in Goed Gevoel

 

Goed Gevoel met tips voor spitsuurvrouwen - Sara Van Wesenbeeck

 

In het maandblad Goed Gevoel van februari lees je Sara's gouden tips voor hectische dagen.

 

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' geeft in Goed Gevoel onder meer timesavers voor je ochtend, je werkdag en je avond.

 

Met Sara's tips kun je de ochtend- en avondspits bij jou thuis en het spitsuur op het werk eindelijk in goede banen leiden én tijd overhouden voor datgene wat er echt toe doet. Zo creëer jij een leven meer tijd en minder stress!

 

Deze tips van Sara wil je niet missen! Lees ze nu in het magazine Goed Gevoel... (of op de website van Goed Gevoel)

 

 
 

Januari 2015 – Happymoms.nl

Tussen verlangen, spitsuur en meer me-time

Ook de redactie van HappyMoms.nl (dé plek waar moeders elkaar ontmoeten) heeft 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach, professional organizer, spreker Sara Van Wesenbeeck graag gelezen.

Lees meer...

 

 
 

30 januari 2015 – Markant Magazine

Meer veerkracht? Zet je goede voornemens om in goede gewoontes

 

Markant Magazine - tips van coach Sara Van Wesenbeeck voor veerkracht - 27 jan 2014Markant Magazine pakt deze maand uit met het dossier 'Veerkracht'. Veerkracht stelt je in staat om flexibel om te gaan met de dingen die op je afkomen.

 

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck (auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw') leert in Markant Magazine hoe je aan de hand van 'goede gewoontes' je veerkracht kunt vergroten.

 

Sara vertelt je in het artikel ook hou je met weinig inspanning veel kunt bereiken: met Sara's 5-stappenplan ontdek je je goede-gewoontes-mét-impact en kun je er meteen mee aan de slag.

 

En je kunt in Markant Magazine ook een gratis exemplaar van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' winnen!

 

Lees hier Sara's tips en actieplan voor meer veerkracht...

 

 
 

23 januari 2015 – Santé Magazine

Altijd te weinig tijd? Coach Sara Van Wesenbeeck deelt 6 gouden regels voor meer tijd in Santé Magazine.

 

Cover Sante Magazine - 6 regels voor meer tijd van coach Sara Van Wesenbeeck - 23 jan 2015Lijkt je leven één lange ratrace tegen de klok? Droom je als spitsuurvrouw en -man ook van 'meer tijd'? Dan moet je deze maand beslist het Nederlandse maandblad Santé lezen.

 

Santé publiceert '6 gouden regels voor meer tijd' van life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Als auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' vertelt Sara in Santé hoe je kunt detecteren dat je het té druk hebt én deelt ze 6 gouden regels voor meer tijd. Alles begint bij het veranderen van enkele gewoontes.

 

 

 

Spitsuurvrouw of -man? Deze 6 gouden regels om meer uit je tijd te halen, wil je niet missen...

 

 
 

22 januari 2015 – Gezondheidsnet.nl

Zo lukt het je wél je goede voornemens waar te maken

Hoe staat het met de goede voornemens die je aan het begin van dit jaar gemaakt hebt? Ben je ze nog volop aan het waarmaken of begin je zo stilaan te denken dat het je ook dit jaar niet gaat lukken?

 

Niet opgeven is de boodschap! En neem zeker ook nog een keer de nuttige tips van life en business coach Sara Van Wesenbeeck (ook auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw) op Gezondheidsnet.nl door.

 

Zo bereik je dit jaar met succes al je doelen en zul je aan het eind van het jaar tevreden terugblikken, omdat je meer hebt gerealiseerd dan je voor mogelijk hield!

 

Lees meer...

 

 
 

21 januari 2015 – Radio 2 Limburg

Sara's slimme budgettips op Radio 2

 

Life & business coach, personal finance expert en auteur Sara Van Wesenbeeck gaf vandaag budgettips in de middaguitzending van Radio 2 Limburg. Ze deed dat naar aanleiding van de budgetworkshops die ze momenteel geeft in het kader van het BMI-project van Markant Budget.

 

Sara deelde nuttige en winstgevende budgettips uit haar workshop 'Budgetteren@home', waarin ze tips en tricks deelt om je huishoudbudget zonder moeite te vergroten en zonder dat je moet inboeten aan comfort of plezier.

 

Wat dacht je van deze vraag: Is 'trouwen met een rijke man' een oplossing om je budget te vergroten? Luister mee naar het antwoord dat coach Sara op die vraag gaf.

 

Luister mee naar Sara's tips op Radio 2...

 

 
 

21 januari 2015 – Het Belang Van Limburg

Financiële kennis van vrouwen is ondermaats

 

 

Geld2 - Foto Sara Van WesenbeeckLife & business coach, personal finance expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck reist rond in Vlaanderen met twee workshops over budget:

 

Deze laatste workshop kadert in het BMI-project van Markant Budget. Met het Budget Mass Index-project wil Markant de financiële kennis van vrouwen vergroten.

 

Wist je trouwens dat het verschil in vermogen tussen mensen mét en mensen zonder financiële kennis maar liefst 80.000 euro bedraagt? (cijfers van De Nederlandse Bank, de Nederlandse nationale bank) Door heel eenvoudig je kennis over geldzaken bij te spijkeren, word jij sowieso 'rijker'.

 

Naar aanleiding van de start van de tweede reeks workshops van Markant Budget op 20 januari in Vilvoorde, werd coach Sara Van Wesenbeeck geïnterviewd door Het Belang Van Limburg. De krant publiceerde ook enkele van Sara's slimste budgettips.

 

Lees meer...

 

HET SLIMME BUDGETBOEK - Sara Van Wesenbeeck - coverWil je ook je budget vergroten, zonder moeite en zonder in te leveren aan comfort of plezier? Lees ook 'Het slimme budgetboek', het boek waarmee je elke week 100 euro verdient (uitgegeven bij Lannoo).

 

 
 

20 januari 2015 – TV Limburg

Maak je goede voornemens waar met 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'

 

Coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij TV Limburg met Cynthia ReekmansOp dinsdag 20 januari was life- & businesscoach en spreker Sara Van Wesenbeeck (auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw') te gast bij TV Limburg.

 

In het programma Studio TVL gaf Sara slimme tips voor spitsuurvrouwen (én -mannen).

 

Kijk mee naar de tips van Sara...

 

 
 

19 januari 2015 – Top 100 personal finance experts

Top 100 personal finance experts to follow on Twitter

Als expert in personal finance schreef life & business coach, bemiddelaar en professional organizer Sara Van Wesenbeeck onder meer 'Het slimme budgetboek' en vele artikels voor kranten en tijdschriften. Ook op haar blog 'Sara's L!fesavers' en op Facebook en Twitter vind je haar tips om meer winst te maken en om je gezinsbudget te laten groeien.

 

Je vindt life & business coach en expert personal finance Sara Van Wesenbeeck deze maand ook op de 40ste plaats in de 'Top 100 personal finance experts to follow on Twitter'.

 

Lees meer...

 

 
 

7 januari 2015 – De Zemstenaar

Wijze woorden van een life- en businesscoach: Laptoplunchen, spitsuurouders en autodieet

Op 22 januari 2015 kun je in de bibliotheek van Zemst de workshop '1 + 1 = 3, vergroot je gezinsbudget zonder moeite' van life & business coach, bemiddelaar, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck bijwonen. Eind december was Sara ook al te gast in de bib van Zemst met haar workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders'. Naar aanleiding van deze workshops publiceerde De Zemstenaar een interview met Sara in het januarinummer.

 

Haal het spitsuur uit je leven én vergroot meteen ook je budget met de tips van Sara in De Zemstenaar.

 

Lees meer...

 

PS: Wil je ook aan de slag met je budget of met het 'spitsuur' in je leven? Volg Sara's workshops, vanaf 20 januari 2015 in heel Vlaanderen!

 

 
 

Januari 2015 – Jizmo.nl

Goede voornemens... heb jij die?

Zo maak je je goede voornemens echt waar. Doe het aan de hand van de checklist van life & business coach, bemiddelaar, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Lees meer...

 

 
 

5 januari 2015 – JoeFM

Zo geraak je af van je 'sociale jetlag'

 

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck: elke maandag om 9.30 uur op Joe FM!Ging je deze week ook met veel moeite terug aan het werk na een heerlijke kerstvakantie vol lekker eten en samenzijn met familie en vrienden? Dan had je wellicht last van een 'sociale jetlag'.

 

Wat is 'sociale jetlag'? Hoe komt het dat je er last van hebt na de kerstvakantie? Hoe geraak je er snel weer vanaf en hoe zet je jezelf in de juiste versnelling na een deugddoende vakantie?

 

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' geeft op JoeFM tips om de eerste werkweek van 2015 vlot door te komen én om je goede voornemens waar te maken.

 

Luister mee...

 

 
 

3 januari 2015 – Het Laatste Nieuws

Dé trends voor 2015: op het werk en in je vrije tijd

 

Cover Het Laatste Nieuws - Trends 2015 - 3 jan 2015Het Laatste Nieuws wijdt dit weekend een volledige katern aan de trends voor 2015.

 

Voor dé trends op het werk en de vrije tijd vroeg de krant toelichting aan life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Durf jij te ont-moeten in je vrije tijd? Of durf jij het aan om op het werk te stoppen met multitasken?

 

Lees hier dé trends voor 2015 voor de vrije tijd...

 
Lees hier dé werktrends voor 2015...

 

 

 

 
 

Januari 2015 – Vitaya Magazine

Wat kan een budgetcoach voor mij doen?

 

Artikel wat doet budgetcoach - tips Sara Van Wesenbeeck - Vitaya Magazing - jan 2015In de expertenlijn in Vitaya Magazine van januari (te koop vanaf 15 december 2014) vertelt life & business coach Sara Van Wesenbeeck (en auteur van onder meer 'Het slimme budgetboek') hoe een budgetcoach te werk gaat.

 

 
 

17 december 2014 – Blog Annelyse

Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders'

'L!fesavers voor spitsuurouders' is een van de workshops waarmee life & business coach Sara Van Wesenbeeck momenteel (ook in 2015!) rondreist in de bibliotheken in Vlaanderen. Blogster Annelyse geeft een impressie van de workshop op haar blog.

 

Lees meer...

 

 
 

11 december 2014 – Online magazine Justbeyou.nl

Het handboek voor de spitsuurvrouw

Het Nederlandse feel good online magazine justbyyou.nl bespreekt het nieuwste boek van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Een greep uit de indrukken van de journaliste over 'Het handboek voor de spitsuurvrouw':

 • "Om te beginnen ziet het boek er erg verfrissend uit. Een fel kleurtje met een ‘posterachtige’ tekst. Een boek wat je niet snel over het hoofd ziet in de boekwinkel. Het is lekker dik, handzaam van formaat en gevuld met stevig papier en een levendige lay-out met dezelfde felle kleur accenten als de kaft."
 • "Hoewel je aan alles merkt dat Sara een gestructureerde dame is, is haar schrijfstijl gelukkig ook doordrenkt met humor en met gevoel voor realiteitszin. Ze onderbouwt haar hele verhaal rijkelijk met wetenschappelijke onderzoeken en cijfers."
 • "Het hele boek staat vol met tricks and tips. Mijn hemel, hoeveel adviezen kan een mens kwijt in één boek! Sommige zijn zo voor de hand liggend dat je ze zelf waarschijnlijk ook al bedacht had ... maar een heleboel zijn er ook echt verrassend en zeker de moeite van het uitproberen waard."
 • "Ik was behoorlijk onder de indruk van dit handboek ... Als je de wetten van het handboek volgt kun je in ieder geval heel veel met je beschikbare tijd."
 • Al met al een praktisch boek met heel veel handige tips en tools om je leven te managen ... Als jij s’ ochtends, met het zweet op je rug, al een halve dag aan energie verspild hebt voordat je überhaupt de deur uit bent, dan raad ik je zeker aan om dit boek toe te voegen aan je to-do-list voor de komende week.

 

Lees meer...

 

 
 

4 december 2014 – Libelle

Een eindejaar zonder stress

In de rubriek 'Goeie vraag' geven lezeressen en een expert elke week hun mening en advies over een thema. Deze week vroeg Libelle advies aan life & business coach Sara Van Wesenbeeck, ook auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.

 

De vraag van deze week in Libelle: "Hoe vermijd ik dat ik, net als vorig jaar, helemaal uitgeput ben na de kerst- en nieuwjaarsfeestjes?" Enkele van Sara's adviezen: stel je prioriteiten, wees creatief met het inplannen en invullen van de feesten, bekijk het positief...

 

Lees meer...

 

 
 

3 december 2014 – Flair Nederland

Meer grip op je tijd met dé tip van coach Sara Van Wesenbeeck

 

Flair Ndl cover - tips coach Sara Van Wesenbeeck - 3 12 2014Op zoek naar meer grip op je tijd? Succes verzekerd met een van de slimme tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck - ook auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' -, deze week in de Nederlandse Flair.

 

Lees meer...

 

 
 

26 november 2014 – Nederlands Dagblad

Haal het spitsuur uit je leven

Het Nederlands Dagblad publiceert vandaag een interview met life & business coach Sara Van Wesenbeeck, ook auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'. "Vraag je in de eerste plaats af: wat vind ik belangrijk. Wat zijn mijn prioriteiten in het leven? Vervolgens ga je handelen en een aantal acties ondernemen", zegt Sara Van Wesenbeeck in het Nederlands Dagblad.

 

Sara geeft ook dit advies mee: "Durf te veranderen en de puzzelstukken van je leven eens anders neer te leggen." In het Nederlands Dagblad vertelt Sara welke meerwaarde dit aan jouw leven kan geven en geeft ze tips om het spitsuur (eindelijk) uit je leven te halen.

 

Lees meer... (dit is een betalend artikel)

 
 

November 2014 – Psychologies Magazine

Maak een planning die werkt voor jou

 

Meer tijd op werkvloer - tips Sara Van Wesenbeeck - Psychologies Magazine - Nov2014Doe jij ook aan laptop-lunchen, klop je lange dagen of werk je 's avonds na de uren thuis?

Psychologies Magazine laat deze maand vier experten aan het woord om meer tijd op de werkvloer te creëren. Life & business coach en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' Sara Van Wesenbeeck is een van de experten die in Psychologies Magazine aan het woord komen.

 

Sara's adviezen die je in deze maand Psychologies Magazine kunt lezen:

 

 
 

November 2014 – Rubriek.nl

Een boek met ontzettend veel (goede) informatie

De Nederlandse website rubriek.nl publiceert een bespreking van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach en mediator Sara Van Wesenbeeck.

 

Enkele citaten:

 • "Sara Van Wesenbeeck geeft in haar boek veel nuttige lijstjes met tips. Hoe pak je uitstelgedrag aan? Hoe zorg je dat je stopt, vooral als je het druk hebt. Hoe ga je om met je perfectionisme? Hoe laat je een gezin op rolletjes lopen en hoe pak je de vervuilers van je vrije tijd aan en die er voor zorgen dat je vrije tijd niet zo plezierig en ontspannend is als je zou willen? "
 • "Alles wat ze schrijft is herkenbaar en waar."
 • "Een boek met ontzettend veel (goede) informatie."

 

Lees meer...

 

 
 

10 november 2014 – Boekenbeurs – TED-talk & signeersessie

TED-talk en signeersessie met life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck op Boekenbeurs Antwerpen

 

Het handboek voor de spitsuurvrouw - Sara Van Wesenbeeck

Op 10 november 2014 kun je life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' aan het werk zien op de Boekenbeurs in Antwerpen.

 

 

Sara is een van de sprekers op de 'Wel in je vel'-dag op de Boekenbeurs:

 

 • 11.50 tot 12.15 uur: TED-talk over gelukkiger in het leven staan thuis en op je werk - rood podium, hal 4.

 

 • 12.30 tot 13.30u: signeersessie door Sara Van Wesenbeeck - Lannoo-stand hal 3.

 

Iedereen welkom!

 

 

 
 

10 november 2014 – Boekenbeurs – TED-talk & signeersessie

TED-talk en signeersessie met life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck op Boekenbeurs Antwerpen

 

Het handboek voor de spitsuurvrouw - Sara Van Wesenbeeck

Op 10 november 2014 kun je life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' aan het werk zien op de Boekenbeurs in Antwerpen.

 

 

Sara is een van de sprekers op de 'Wel in je vel'-dag op de Boekenbeurs:

 

 • 11.50 tot 12.15 uur: TED-talk over gelukkiger in het leven staan thuis en op je werk - rood podium, hal 4.

 

 • 12.30 tot 13.30u: signeersessie door Sara Van Wesenbeeck - Lannoo-stand hal 3.

 

Iedereen welkom!

 

 

 

 
 

5 november 2014 – JAN Magazine.nl

Tips om te leren delegeren

 

JANNaar aanleiding van de 'Week van de werkstress' publiceerde het Nederlandse JAN Magazine enkele slimme anti-stresstips uit 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck: leer delegeren!

 

Lees meer...

 

 
 

5 november 2014 – TV OOST Vlaanderen

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij TV OOST

 

Frans Bauer en Sara Van Wesenbeeck te gast bij TV OOST - 5 11 2014    Sara Van Wesenbeeck op TV OOST - 5 11 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een bezoek aan Café Corsari en RTV, de regionale tv-zender voor Mechelen en de Kempen, was life & business coach Sara Van Wesenbeeck ook te gast in de studio van TV OOST Vlaanderen om er te praten over 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.

 

In de studio gaf ze onder meer tips aan acteur Koen De Graeve en (backstage) aan de Nederlandse zanger Frans Bauer.

 

Kijk mee naar de tips van Sara Van Wesenbeeck op TV OOST...

 

 
 

4 november 2014 – Gezondheidsnet.nl

Eindejaar zonder stress

Hoe combineer je de komst van Sinterklaas en de Kerstman met een drukke agenda op het werk en een (veeleisend) gezin? Haal het spitsuur uit het eindejaar met de 8 slimme tips van life en business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck op gezondheidsnet.nl.

 

PS: Doe ook mee met de prijsvraag op gezondheidsnet.nl en win 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van Sara Van Wesenbeeck!

 

Lees Sara's 8 adviezen voor een relaxt eindejaar...

 

 
 

3 november 2014 – Gezondheidsnet.nl

Boekbespreking 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'

Gezondheidsnet.nl bespreekt 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. "Ben jij altijd drukdrukdruk met je baan, je huishouden en je gezin? Plof je 's avonds doodmoe op de bank voor de televisie? Herkenbaar? Dan is 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' misschien iets voor jou", schrijft Gezondheidsnet.nl. "Sara reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan." Dat en nog veel meer lees je op Gezondheidsnet.nl.

 

Lees meer...

 
 

27 oktober 2014 – Radio Veronica Nederland

'Het lekkere (spitsuur)wijf van kwart voor vijf'

 

header_jeroen van inkelLife & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' was te gast bij Radio Veronica in de radioshow van Jeroen van Inkel.

 

Sara vertelde Jeroen onder meer 'dat mannen slim zijn, omdat ze één ding per keer doen' (dat 'compliment' zag Jeroen wel zitten), dat multitasken een illusie is omdat je hersenen het gewoonweg niet kunnen en dat je met een pauze van vijf minuten per uur de stress uit je leven kunt houden.

 

Oorkonde Radio Veronica - 27 10 2014

Sara werd uitgeroepen tot 'Het lekkere wijf van kwart voor vijf' omdat ze de Nederlanders met haar spitsuur-tips uit de stress haalde.

 

Luister mee naar de (spitsuur)tips van Sara op Radio Veronica...

 

 
 

27 oktober 2014 – Blog Titatastisch

Aan de slag met 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'

Blogster 'Titatastisch' is 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck aan het lezen. Dit zijn haar eerste indrukken:

Lees meer...

 

 
 

18 oktober 2014 – De Standaard Magazine

Houd werk en privé gescheiden, ook als je thuis werkt!

 

DS Magazine cover - tips business coach Sara Van Wesenbeeck - 18 10 2014"Er zijn heel wat redenen voor een huiskamerbureau", schrijft De Standaard Magazine: "nog even de e-mails checken, snel nog een paar betalingen uitvoeren of de kinderen in de gaten houden terwijl ze achter de laptop kruipen." Handig, vond De Standaard Magazine en dus testte het magazine in de Wonen-bijlage 10 thuiswerkbureaus voor in de woonkamer.

 

Misschien wel handig zo een 'thuisbureau' in de woonkamer, maar is het wel een goed idee?

 

De Standaard Magazine vroeg het aan life & business coach en organizing experte Sara Van Wesenbeeck, die ook 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' en 'Het slimme organizing boek' schreef.

 

Lees Sara's advies over thuis werken (na de uren)...

 

 
 

14 oktober 2014 – Made in Mechelen

Nieuw boek van businesscoach Sara Van Wesenbeeck

'Made in Mechelen' bespreekt 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach Sara Van Wesenbeeck: "Het boek is zeer praktisch opgevat met hapklare brokken informatie. Je kunt het gemakkelijk na vijf minuten weer neerleggen en toch het gevoel hebben dat je een paar interessante tips hebt gekregen om je privé-leven en je professionele activiteiten en vooral de combinatie van beide beter te managen. Het komt vooral aan op het groeperen van taken en een goede voorbereiding."

 

Lees meer...

 

 
 

11 oktober 2014 – Regionale RTV – ‘Trendiez’

Nuttige tips voor spitsuurvrouwen op de regionale televisie

Naar aanleiding van de publicatie van haar nieuw boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' was life & business coach Sara Van Wesenbeeck op 11 oktober te gast in het programma 'Trendiez' op de regionale televisie RTV.

 

Kijk mee... (vanaf 14'20" kun je het interview met Sara bekijken)

 

 
 

8 oktober 2014 – Personal Finance bijlage bij Knack

Vele kleintjes maken één groot

 

Personal finance tips van Sara Van Wesenbeeck bij Knack - Foto - 8 10 2014Vandaag bij Knack, in de Personal Finance bijlage: budgettips van life & business coach, budgetcoach en auteur van o.m. 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck.

 

"Met kleine gedragsveranderingen kan je heel wat besparen, zelfs zonder aan comfort in te boeten", aldus Sara Van Wesenbeeck. Hoe je dat aanpakt, lees je vandaag in de bijlage bij Knack.

 

Lees de budgettips van Sara in de personal finance bijlage bij Knack... (blader door naar pagina 8)

 

 
 

7 oktober 2014 – Masterclass ‘Kinderdromen’

Masterclass en debat over 'Kinderdromen', met o.m. Sara Van Wesenbeeck

 

'Wat wil jij zeker doen voor je 12 bent?' Die vraag stelde Ketnet aan Vlaamse kinderen. Maar liefst 100.000 antwoorden kwamen er binnen.

 

Die antwoorden hebben nu een plaats gekregen in het interessante boek 'Kinderdromen' waarin gerenommeerde experten zoals Peter Adriaenssens, Manu Keirse en filosofe Tinneke Beeckman vertellen wat we uit die dromen leren.

 

Ook de 'materiële kinderdromen' komen in het boek aan bod, met de adviezen van budgetexpert en -coach, life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck. Sara vertelt in het boek hoe je je kinderen kunt leren om 'budgetwijs' te worden.

 

Naar aanleiding van de publicatie van 'Kinderdromen' wordt er op 7 oktober 2014 in Antwerpen een masterclass en een debat over kinderdromen georganiseerd. Sara Van Wesenbeeck neemt als budgetexpert deel aan het debat.

 

Het boek 'Kinderdromen' verschijnt op 30 september bij Lannoo.

 

Schrijf je nu in voor de masterclass en het debat 'Kinderdromen', met onder meer Sara Van Wesenbeeck...

 

 
 

6 oktober 2014 – De Telegraaf

Sara's tips voor de spitsuurvrouw

Naast het pleidooi voor pauze van life & business coach Sara Van Wesenbeeck (ook auteur van onder meer 'Het handboek voor de spitsuurvrouw') publiceert De Telegraaf vandaag ook Sara's 15 handzame tips voor de spitsuurvrouw.

 

Lees Sara's 'tips voor de spitsuurvrouw' in De Telegraaf...

 

 
 

6 oktober 2014 – De Telegraaf

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck houdt pleidooi voor pauze

 

JE_PERSOONLIJKE_COACH_SARA_VAN_WESENBEECKDe Nederlandse krant De Telegraaf interviewde life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck naar aanleiding van de publicatie van haar nieuwste boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw'.

 

In De Telegraaf houdt Sara een pleidooi voor meer pauze. We leven in de illusie dat we tijd winnen door altijd maar te blijven hollen. Als je geen pauzes neemt, ben je goed bezig - dat denk je dan.

 

Maar je krijgt juist veel meer gedaan en kan ook effectiever werken als je de 'kunst van het stoppen' leert. Sara geeft tips in De Telegraaf.

 

Lees Sara's pleidooi voor pauze in De Telegraaf... (log eerst gratis in op de website van De Telegraaf om het artikel te kunnen lezen)

 

 
 

2 oktober 2014 – Radio Een Vandaag (Nederland)

Nuttige tips van Sara Van Wesenbeeck op de Nederlandse Radio

 

Sara Van Wesenbeeck geeft tips aan Nederlandse Radio Een VandaagIedere week neemt verslaggever Mischa Blok van het Nederlandse actualiteitenmagazine 'Radio Een Vandaag' iemand op sleeptouw.

 

Vandaag neemt ze life & business coach Sara van Wesenbeeck, auteur van het 'Handboek voor de spitsuurvrouw', mee naar haar eigen spitsmoment: de avondspits.

 

Luister mee naar de tips die Sara gaf op de Nederlandse radio...

 

 
 

29 september 2014 – Women online

Het handboek voor de spitsuurvrouw

'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck vind je ook op womenonline.nl. 'Women Online' is een Glossy Lifestyle & Fashion Portal voor de vrouw van Nu.

 

Lees meer...

 
 

24 september 2014 – In the spotlights

Boek voor de vrouw met tijdgebrek

De website 'In the spotlights.nl', waarop je een selectie vindt van de leukste en opvallendste producten op het web, zet 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck op hun verlanglijstje.

 

Lees meer...

 
 

23 september 2014 – Radio 2 De Madammen

Zo maak je je kind 'geldwijs'

Jong geleerd is oud gedaan. Dat gaat ook op voor kinderen en geld. Kinderen die al op jonge leeftijd zelf keuzes kunnen maken waaraan ze hun geld besteden, hebben later minder financiële problemen. Het is een van de adviezen die life & business coach Sara Van Wesenbeeck geeft in het Ketnet-boek 'Kinderdromen'. Sara ging erover praten bij De Madammen op Radio 2.

 

Luister mee...

 

 
 

22 september 2014 – De Morgen

En nu de financiële emancipatie nog

 

Artikel De Morgen - vrouwen en geldkennis - Sara Van Wesenbeeck - 22 9 2014Onderzoek van netwerkorganisatie Markant wijst uit dat de financiële kennis van vrouwen ondermaats is. Budgetcoach, life & business coach en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck geeft vandaag in De Morgen duiding bij de resultaten.

 

"Financieel geletterd zijn is nochtans belangrijk voor ons dagelijkse leven", zegt Sara Van Wesenbeeck in De Morgen. "Wist je dat het verschil in vermogen tussen iemand met en iemand zonder financiële kennis maar liefst 80.000 euro bedraagt?"

 

Reden te meer om onze financiële kennis bij te spijkeren. Volg vanaf dit najaar de opleidingen van Markant Budget. Sara Van Wesenbeeck geeft de sessies budgetteren@home. Schrijf je nu in!

 

Lees het artikel in De Morgen met duiding van Sara Van Wesenbeeck...

 

 
 

20 september 2014 – Het Laatste Nieuws

Life coach Sara Van Wesenbeeck haalt het spitsuur uit je vrije tijd!

 

Ban die weekend stress - tips Sara Van Wesenbeeck - Het Laatste Nieuws 20 9 2014In de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws vertelt life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' hoe je (eindelijk) het spitsuur uit je vrije tijd haalt.

 

 

Ban die weekendstress: lees de tips van coach Sara...

 

 
 

15 september 2014 – Café Corsari

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij Café Corsari

 

Life en business coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij Café Corsari

 

 

 

 

 

Naar aanleiding van de publicatie van haar nieuwste boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' was life & business coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij het tv-programma Café Corsari.

 

Aan presentator Tomas de Soete, zanger Bent Van Looy, oud-voetballer Piet den Boer en Kelly Pfaff vertelde ze hoe je gezwind kunt omgaan met de drukte van het leven.

 

Kijk mee naar het gesprek met Sara Van Wesenbeeck in Café Corsari...

 

 
 

12 september 2014 – Het Nieuwsblad regio

Handboek van een spitsuurvrouw

Het gloednieuwe boek 'Het handboek voor de spitsuurvrouw' van life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck is vanaf nu te koop in België en Nederland. Ook Het Nieuwsblad regionaal bericht over het nieuwe boek van Sara.

 

Lees meer...

 

 
 

1 september 2014 – Metro

Besparen in september

September is niet mals voor je portemonnee. Start het schooljaar zonder budgetkater met de budgettips van life & business coach en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck in Metro.

 

Lees de budgettips van Sara (blader door naar pagina 6)...

 

 
 

29 augustus 2014 – Gazet Van Antwerpen

Zo start je het schooljaar op een budgetvriendelijke manier

Met 7 eenvoudige budgettips van Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, budgetcoach en auteur van onder meer 'Het slimme budgetboek', begin jij het schooljaar zonder budgetkater.

 

Lees Sara's tips...

 
 

29 augustus 2014 – Het Nieuwsblad

Slimme budgettips voor het nieuwe schooljaar

Het begin van het schooljaar is niet alleen een drukke tijd, maar ook een dure tijd. Met deze tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck voorkom je een budgetkater bij de start van het schooljaar.

 

Lees hier de budgettips van Sara...

 

 
 

27 augustus 2014 – Radio 2 Inspecteur Decaluwé

Budgetvriendelijk en zonder stress terug-naar-school

Life & budgetcoach Sara Van Wesenbeeck sluit haar reeks 'zomertips voor minder stress' bij Inspecteur Decaluwé op Radio 2 af met een tips om het schooljaar zonder budgetkater en zonder stress te starten.

 

Luister mee... (je kunt de tips van Sara vanaf 38'28" beluisteren, nog tot 28 augustus 8 uur)

 

 
 

25 augustus 2014 – çava magazine

Tuut, tuut, daar is taxi mama

We willen onze kinderen liefst zo veel mogelijk hobby's laten doen en dus begint in september het naschoolse heen-en-weer rijden weer. Maar hoe krijg je dat allemaal voor mekaar? Je leest het in het artikel 'Taxi Mama' in het septembernummer van çava? magazine, mét timemanagement tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Dit is een van haar tips: 'We vinden het belangrijk om onze kinderen alle kansen te geven, maar vergeten dat ‘op tijd stoppen en pauzeren’ daar ook bij hoort.'

 

Lees de timemanagementtips van Sara op de website van çava? magazine...

(in de gedrukte versie van het magazine - dat vandaag bij jou in de brievenbus zit - vind je nog meer tips van Sara)

 

 
 

25 augustus 2014 – Vacature.com

10 tips voor prettig en efficiënt thuiswerken

Geen tijdverspilling in de file, een betere worklife-balans, een hogere productiviteit en grotere tevredenheid van de medewerkers zijn enkele van de voordelen van thuiswerken. Maar omdat door thuiswerk de grens tussen werk en privé vervaagt bestaan er ook valkuilen. Life & business coach Sara Van Wesenbeeck geeft op Vacature.com 10 tips om op een efficiënte en prettige manier je thuiswerk te organiseren.

 

Lees de nuttige tips van Sara op Vacature.com...

 

 
 

20 augustus 2014 – Vitaya Magazine

Budgettips voor jonge gezinnen

In het septembernummer van Vitaya Magazine geeft life & business coach, budgetcoach en auteur Sara Van Wesenbeeck budgettips aan een jong gezin. Je bent destijds hoogst waarschijnlijk niet op je partner verliefd geworden omdat jullie allebei hetzelfde dachten over het managen van een budget. Toch is het een waardevolle budgettip: wil je veel geld winnen, zet je dan eerst en vooral op dezelfde golflengte met je partner. Bespreek jullie waarden en normen over geld en maak goede afspraken. Dat brengt heel wat geld op!

 

Budgettips Sara Van Wesenbeeck - Vitaya Mag - 20 aug 2014

 
 

20 augustus 2014 – Radio 2 Inspecteur Decaluwé

Mentaal klaar voor het nieuwe schooljaar

Tijdens de grote vakantie geeft life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck aan Inspecteur Decaluwé op Radio 2 tips voor een leven met minder stress. Over enkele weken start het nieuwe schooljaar en dan is het altijd prettig om daar ook mentaal klaar voor te zijn. Sara geeft je enkele nuttige tips om dat te realiseren.

 

Luister mee... (je kunt Sara's tips hier beluisteren vanaf 36'48", je kunt de uitzending herbeluisteren tot 21 augustus, 8.00 uur)

 

 
 

Coming soon – Boek ‘Kinderdromen’

Boek 'Kinderdromen', met expertenbijdrage van life & business coach Sara Van Wesenbeeck

 

Begin september publiceert life & business coach Sara Van Wesenbeeck niet enkel haar eigen boek  'Het handboek voor de spitsuurvrouw', maar verschijnt er ook een expertenbijdrage van haar in het boek 'Kinderdromen' dat eind september verschijnt.

 

Op de vraag 'Noem 3 dingen die je nog wil doen vóór je 12 wordt,' ontving Ketnet, de kinderen- en jongerenzender van de VRT, maar liefst van 100.000 kinderen een antwoord. Zo werd dit de grootste bevraging ooit bij Vlaamse kinderen die nu ook wordt samengebracht en geanaliseerd in het boek 'Kinderdromen'.

 

Naast bijdragen van kinderpsychiater Peter Adriaenssens, mediaspecialist Jan Callebaut en filosofe Tinneke Beeckman vind je ook een expertenbijdrage van life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck over kinderen en geld: 'Jong geleerd = oud gedaan.'

 

Lees meer op de website van uitgeverij Lannoo...

 

 
 

6 augustus 2014 – Radio 2 ‘Inspecteur Decaluwé’

Zonder stress reizen met kinderen

Life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck geeft deze vakantie anti-stress-tips aan Inspecteur Decaluwé, de consumentenman van Radio 2. Joelende kinderen op de achterbank kunnen voor heel wat stress zorgen. Sara geeft advies hoe je je kinderen rustig kunt houden tijdens de reis, dat kan onder meer door het organiseren van 'pre-trip', door creatief te zijn met eten en speelgoed of... door een ultiem 'paardenmiddel' in te zetten.

 

Luister mee... (Sara's tips kun je vanaf 23'27 beluisteren)

 

 
 

Najaar 2014, voorjaar 2015: Sara’s workshops in heel Vlaanderen

Sara's workshops in heel Vlaanderen

Dit najaar en volgend voorjaar kun je op verschillende locaties in Vlaanderen (en voor een prikje) de workshops bijwonen van life & business coach, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Een overzicht van de workshops :

 

 • Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders':

 

Waarom? Daarom!: Lifesavers voor spitsuurouders

Workshop 'L!fesavers voor spitsuurouders': in Zoutleeuw (23.9), Huldenberg (30.9), Merchtem (13.11), Zemst (25.11) en Tremelo (9.12). Een overzicht van deze workshops en de locaties vind je hier.

 

 

 

MarkantBudgetBMI_logoDeze workshop loopt in het kader van het BMI-project (Budget Mass Index) van Markant budget: in Brugge (14.10), Antwerpen (16.10), Vlaams-Brabant (20.1.2015), Gent (20.4.2015), Limburg (22.4.2015). Inschrijven doe je hier.

 

 
 

1 augustus 2014 – Vitaya Magazine

Zo hou je elke maand 365 euro over

Laat je deze maand in Vitaya Magazine coachen door life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van onder meer 'Het slimme budgetboek' en win heel wat geld. Met het 4-weken-budgetplan van Sara hou je elke maand 365 euro over. Hoe je te werk gaat om dat te realiseren, lees je in het augustusnummer van Vitaya Magazine.

 

Lees hier Sara's artikel...

 

 
 

1 augustus 2014 – Vitaya Magazine

Nuttige budgettips

In het augustusnummer van Vitaya Magazine kun je niet alleen het 4-weken-budgetplan (waarmee je heel wat winst maakt) van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck lezen, maar ook de budgettips die ze aan een gepensioneerd koppel geeft.

 

Lees meer (de budgettips vind je op pagina 3 van het artikel)...

 
 

30 juli 2014 – Radio 2 ‘Inspecteur Decaluwé’

Zonder budgetkater terug uit vakantie

Life & business coach en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck geeft deze vakantie elke week tips aan Inspecteur Decaluwé op Radio 2. Deze week: hoe keer je zonder bugetkater terug uit vakantie?

 

Luister mee...

Lees ook Sara's tips op de website van Radio 2...

 

 
 

9 juli 2014 – Radio 2 ‘Inspecteur Decaluwé’

Zonder werkstress op vakantie

Inspecteur Decaluwé gaat op Radio 2 op zoek naar een zomer zonder stress. Life & business coach Sara Van Wesenbeeck helpt hem deze vakantie een handje met anti-stress-tips. Vandaag vertelt ze hoe je zonder werkstress op vakantie vertrekt.

 

Luister mee...

 

 
 

juli 2014 – Vitaya Magazine

25.000 euro: gezocht en gevonden

 

Expert Sara Van Wesenbeeck in Vitaya Mag juli 2014

Vier lezeressen van Vitaya Magazine dromen van 25.000 euro om hun dromen te verwezenlijken: een huisje kopen, sparen voor de kleinkinderen, een nieuwe keuken. Budgetexperten geven advies, waaronder budgetcoach  en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck.

 

Lees meer...

 

 
 

1 juli 2014 – Vrouwen met vaart, ledenblad KVLV

Win de ratrace met ruime voorsprong

 

Win de ratrace - artikel Sara Van Wesenbeeck - KVLV juli 2014

 

Een gezin, een baan, een sociaal leven, tijd voor jezelf... Hoe krijg je dat in hemelsnaam georganiseerd en in balans? Life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck reikt 10 beproefde adviezen aan om het spitsuur uit je leven te halen. Lees haar artikel 'Win de ratrace met ruime voorsprong' in het ledenblad van de KVLV, Vrouwen met Vaart.

 

Lees meer...

 

 
 

10 april 2014 – De Standaard

Schoon huis, schoon hoofd

"De jaarlijkse lenteschoonmaak is sport, mindfulness en een oefening in loslaten in één. En je krijgt er nog een net huis bovenop." Dat lees je in het artikel 'Schoon huis, schoon hoofd' in De Standaard. Ook professional organizer en life & business coach Sara Van Wesenbeeck komt aan het woord: "Na een grote schoonmaak wordt het leven weer iets simpeler en overzichtelijker. Je verwijdert niet alleen de ballast uit je huis, maar ook uit je hoofd. Het is therapie op zich."

 

 

 

 
 

27 maart 2014 – Q-Music

Werken zonder stress en met meer fun

In het kader van de 'Vijf dagen zonder zagen'-week op Q-Music gaf personal & business coach Sara Van Wesenbeeck in de avonduitzending advies voor minder stress en meer fun op het werk. Haar advies: ondanks de vele externe factoren waar je stress en een slecht humeur van krijgt, heb je zelf veel in de hand om meer plezier te hebben tijdens je werkdag. En wist je dat je voor meer fun op het werk best thuis al de basis legt?

 

Luister mee naar de tips van Sara...

 

 
 

19 maart 2014 – Vitaya Magazine

De expertlijn - Hoe hou ik een snelle lenteschoonmaak in mijn financiën?

'Hoe hou ik een snelle lenteschoonmaak in mijn financiën?' Professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck geeft een antwoord op deze lezersvraag in de expertlijn in Vitaya Magazine.

 

Lees hier Sara's budgettips...

 

 
 

1 maart 2014 – Tijdschrift AVBS

In het tijdschrift van de AVBS, de beroepsvereniging voor professionele siertelers en groenvoorzieners in Vlaanderen, beschrijft hoofdredacteur Willy De Geest in zijn voorwoord wat bij hem is blijven hangen van de workshop 'L!fesavers voor ondernemers in de sierteelt' die personal & business coach Sara Van Wesenbeeck op 24 februari gaf op het netwerkevent Floraliënfocus. Sara Van Wesenbeeck had het over de uitdagingen die je op persoonlijk en ook op zakelijk vlak hebt om (persoonlijke) 'winst' te maken in je leven en werk. Een verhaal over kansen-om-te-grijpen...

 

Lees meer...

 

 
 

25 februari 2014 – Management Support Magazine

Alles onder controle met de tips van coach Sara Van Wesenbeeck

 

Een overvolle agenda up-to-date en flexibel houden, vergt organisatietalent en een flinke dosis creativiteit. Het puzzelen met lastminuteafspraken, dringende verzoeken, taken en to do's, daar kun je stress van krijgen. Met de negen gouden tips van personal & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck in het Nederlandse blad Management Support Magazine doe je aan gezond en effectief agendabeheer. Daar plukt iedereen de vruchten van!

 

Lees het artikel van coach Sara...

 

 
 

24 februari 2014 – Workshop op Floraliënfocus

Workshop 'L!fesavers voor ondernemers in de sierteelt'

Op 24 februari 2014 gaf personal & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck een workshop op het netwerkevent voor ondernemers in de sierteelt, Floraliënfocus. In haar workshop 'L!fesavers voor ondernemers in de sierteelt' deelde Sara praktische tips en adviezen om meer 'winst' te maken in je leven en werk: een leven met minder stress, meer (kwali-)tijd, meer ruimte voor creativiteit. Met de tips van Sara kan een ondernemer zich in de juiste versnelling zetten om - zelfs in crisistijd - meer te halen uit zijn leven èn uit zijn business. Een ondernemer in 'optima forma' kan immers bergen verzetten.

 

(Foto: Sara Van Wesenbeeck met Jan Oprins, CEO KMLP en Gentse Floraliën - foto AVBS)

 

Lees meer...

Lees meer...

 
 

12 februari 2014 – Knack-bijlage ‘besparen’

Maak winst in crisistijd

Bij het weekblad Knack vind je deze week een bijlage over besparen, boordevol tips om meer ruimte in je budget te creëren. Professional organizer, (budget)coach en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck werd gevraagd om het voorwoord bij deze bijlage te schrijven. In haar voorwoord toont Sara aan dat je - ook in crisistijd - makkelijk meer grip op je budget en een leven zonder budgetstress kunt creëren. De sleutel daarvoor heb je zelf in handen!

Lees meer... (het editoriaal van Sara Van Wesenbeeck vind je op pagina 2 van de bijlage)

 

 
 

4 januari 2013 – De Morgen Magazine

Doe de detox! - Grote schoonmaak in je hart, hoofd & huis

"Een nieuw jaar, een nieuwe lading goede voornemens. Allemaal leuk en lovenswaardig, maar in de praktijk komt er meestal niets van in huis. Tot nu! Volg de 5 detox-tips en 2014 wordt het jaar van de Grote Ommekeer." Dat kun je vandaag lezen in De Morgen Magazine. DM Magazine interviewde vier experten, waaronder professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck. Detox je huis: ga meteen aan de slag met de adviezen van Sara!

 

Lees meer...

 

 
 

16 december 2013 – Goed Gevoel

10 slimme tips voor meer kwali-tijd

Ben je op zoek naar een leven met minder stress en met meer tijd voor datgene wat er echt toe doet? Lees dan de 10 tips voor meer (kwali)tijd van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck op de website van Goed Gevoel.

Lees meer...

 

 
 

19 november 2013 – Management Support (NL)

Let's party!

In het Nederlandse maandblad 'Management Support' vind je deze maand het artikel 'Let's party!' van life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck. In haar artikel vertelt Sara hoe je dit eindejaar leuke tijd- en budgetvriendelijke kantoorborrels kunt organiseren.

 

Lees meer...

 

 
 

18.11.2013 – De Standaard

Therapie voor uw relatie met de tijd: hoe win je het eeuwige gevecht met de klok?

Op 14 november gaf life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck een workshop 'Timemanagement voor creatief talent' op het event Creative Ville.

 

Ook journalist Lieve Van De Velde van De Standaard was er bij. Ze schreef een inspirerend artikel over Sara's workshop en haar creatieve aanpak. In het artikel vind je ook Sara's timemanagementtips en -adviezen. Niet te missen voor wie het eeuwige gevecht met de klok wil winnen!

 

Lees meer... (pagina 1 van het artikel)

Lees meer... (pagina 2 van het artikel, mét 12 tips voor slimmer timemanagement van Sara Van Wesenbeeck)

 

 
 

Oktober 2013 – Huishoudagenda 2014/Agenda de ménage 2014

Slimme budgettips van Sara in Huishoudagenda/Agenda de ménage 2014 van Het Wit-Gele Kruis

Dit jaar geen nieuw boek van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck op de Boekenbeurs (haar derde boek verschijnt in mei 2014). Toch vind je Sara's slimme budgettips dezer dagen wel bij de boekhandels, de krantenboer en in de grootwarenhuizen in heel België. In de Huishoudagenda/Agenda de ménage 2014 van de thuisverplegingsorganisatie het Wit-Gele Kruis geeft budgetcoach Sara Van Wesenbeeck elke maand tips voor een gezonder budget. In de Huishoudagenda/Agenda de ménage 2014 kun je elke dag je uitgaven en inkomsten noteren. Met de slimme tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck erbovenop krijg je in 2014 zonder twijfel eindelijk grip op je budget!

Lees meer (Huishoudagenda 2014)...

Lees meer (Agenda de ménage 2014)...

 

 
 

14.10.2013 – MarkantMagazine

Vrouwen en Geld

De Belg weet erg weinig over geldzaken. Dat blijkt uit de geldenquête van De Tijd. Bovendien scoren vrouwen nog slechter dan mannen. In het artikel 'Vrouwen en geld' vroeg Markantmagazine aan drie expertes - waaronder professional organizer, (budget)coach en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck - wat zij als oorzaken zien en hoe de financiële kennis van vrouwen bijgespijkerd kan worden.

Lees meer...

 

 
 

8 oktober 2013 – De Madammen

Spoedcursus 'organizing'

 

We gaan terug naar de winter, waar moeten we met al onze zomerspullen naartoe? Op dinsdag 8 oktober gaf professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck een mini-cursus organiseren aan De Madammen op Radio 2. Samen met De Madammen ging ze door al je zomerspullen en -kleren. Sara gaf tips en tricks waar je ze kunt opbergen, hoe en waar je begint met opruimen, opbergen en organiseren.

Luister mee...


 

 
 

26 september 2013 – Recytyre.be

Win elk jaar 300 euro met de campagne 'Blaas 'm op'

In haar blogpost 'Ik voel me vandaag wat (minder) PLAT(zak), schat' vertelt professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck hoe je ieder jaar opnieuw maar liefst 300 euro kunt winnen door je bandenspanning elke maand te controleren. Initiatiefnemer Recytyre vzw helpt je met de campagne 'Blaas 'm op'.

Lees meer op Sara's blog...


 
 

11 september 2013 – Website lesgeven in Brussel

Terug naar school: geef stress geen kans

Voor gezinnen met kinderen is het geen sinecure om opnieuw te wennen aan de combinatie werk en school. Lees de tips van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck op de website 'lesgeven in Brussel'.

Lees meer...

 
 

10 september 2013 – Trends.be

Terug naar school: geef stress geen kans

Geef stress geen kans dit schooljaar. Trends.be publiceert de slimme anti-stress-tips van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...


 
 

9.9.2013 – Radio 2 De Madammen

Eindelijk een leven zonder ochtendstress!

Een van de (enthousiaste) coachees van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck deelde haar tips voor schoolochtenden zonder stress met de luisteraars van het Radio 2-programma 'De Madammen'. Dank zij een aantal eenvoudige goede gewoontes slaagt ze erin om op een half uur tijd met haar 5 kinderen vertrekkensklaar te staan, zonder dat de stress om de hoek komt kijken. Hoe ze dat dag in dag uit (gezwind) klaarspeelt, verneem je in deze reportage.

Luister  mee naar 'De Madammen' (Radio 2)...

Lees ook 'Het slimme organizing boek' (voor een leven met minder stress en wanorde)

 

 
 

September 2013 – Website Scheidegger Opleidingen

Terug naar school: geef stress geen kans

Ook op de website van Scheidegger Opleidingen vind je de slimme tips om zonder stress aan het schooljaar te beginnen van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck terug. Scheidegger Opleidingen verzorgt in Nederland opleidingen voor mensen die een stap in hun carrière willen zetten.

Lees meer... (http://www.scheidegger.nl/Nieuws-berichten/Terug-naar-school-geef-stress-geen-kans.html)

 

 
 

September 2013 – ikwordZZPer.nl

Budgetvriendelijk terug naar school: 9 slimme tips

Professional organizer, personal & business coach Sara Van Wesenbeeck is organizing- en budgetblogger. Daarnaast is ze ook een van de vaste bloggers op 'ikwordZZPer.nl', de Nederlandse website voor oriënterende en startende ZZP'ers (Zelfstandigen Zonder Personeel). Deze maand gaf Sara tips voor een budgetvriendelijke start van het nieuwe schooljaar.

Lees meer...

 

 
 

29 augustus 2013 – ManagementSupport.nl

Terug naar school: geef stress geen kans!

De tips van professional organizer en personal coach om zonder stress aan het nieuwe schooljaar te beginnen, lees je nu ook op Management Support, de Nederlandse website voor secretaressen en andere managementondersteuners.

Lees meer...

 
 

29 augustus 2013 – Q-Music

Zonder stress en budgetvriendelijk terug naar school

 

Kun je het nieuwe schooljaar zonder stress en met grip op je budget starten? Jazeker! Op 29 augustus gaf life & business coach, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck tips aan Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van de Ochtendshow van Q-Music. Heb je het gesprek gemist? Dan kun je het hier herbeluisteren:

 

Luister mee... 

 

 
 

September 2013 – Vitaya Magazine

Budgetcoach Sara beantwoordt vragen van lezers

In de 'expertlijn' in het septembernummer van Vitaya Magazine geeft professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck een antwoord op de lezersvraag 'Hoe ga ik om met opdringerige verkopers?'

Lees meer...


 
 

22 augustus 2013 – Goed Gevoel

Gezocht èn gevonden: de balans tussen werk en gezin

Professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck coacht je op weg naar minder stress, een ruimer budget en meer kwali-tijd, thuis en op je werkplek. In het artikel 'Gezocht én gevonden: de balans tussen werk en gezin' in het septembernummer van Goed Gevoel lees je Sara's 10 slimste tips voor meer kwali-tijd. Lees de tips, ga er mee aan de slag en wil elke dag heel wat kostbare tijd.

 

Lees meer... (hier lees je heel binnenkort het artikel uit Goed Gevoel)

Lees meer... (Lees Sara's 10 tips voor slim timemanagement, ga ermee aan de slag en win tijd!)

 
 

Augustus 2013 – Vitaya Magazine

Waar kun je in België onderhandelen over de prijs?

In de 'expertenlijn' in het augustusnummer van Vitaya Magazine geeft professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck een antwoord op de lezersvraag 'Waar kun je in België onderhandelen over de prijs?' Er is goed nieuws: onderhandelen over de prijs doe je niet alleen ergens in 'verre landen'. Ook in België kun je heel wat geld winnen als je onderhandelt en dat is heus niet zo moeilijk. Lees de tips van Sara in onderstaand artikel (en in 'Het slimme budgetboek', daarin vertelt budgetcoach Sara hoe je stap-voor-stap kunt leren onderhandelen).

Lees meer...

 
 

29 juli 2013 – Radio 1 Koppie Koppie

Verzamelen

Waarom verzamelen we? Daar ging het over in de Radio 1-uitzending 'Koppie Koppie'. Professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck vertelde in de uitzending dat iederéén verzamelaar is, vaak tegen wil en dank. We hebben het vaak moeilijk met het maken van keuzes, en hebben geen tijd om het te veel aan spullen aan te pakken. Heb je een collectie sigarenbandjes, kopjes, boeken...? Bewaar ook dan het overzicht en hou alleen de spullen bij die echt waardevol zijn voor je verzameling.

Luister mee... (je kunt de uitzending hier later beluisteren)

 
 

Juni 2013 – assistantclub.be

Zonder werkstress op vakantie

Ook assistantclub.be, het startpunt voor assistants en secretaresses, publiceert de 9 slimme tips van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck om zonder werkstress op vakantie te vertrekken.

Lees meer...

 
 

23 juni 2013 – csworks.nl

Zonder werkstress op vakantie

Ook de website van csworks.nl publiceert de slimme tips van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck om zonder werkstress op vakantie te vertrekken. Cs works geeft advies over gezondheidsmanagement en arbeidsmobiliteitsdienstverlening.

Lees meer...

 
 

Juni 2013 – Mploy.nl

Zonder werkstress op vakantie: 9 tips

De 9 tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck om zonder werkstress op vakantie te vertrekken kun je nu ook lezen op de website Mploy.nl.

Lees meer...

 
 

22 juni 2013 – Het Laatste Nieuws

Zo rekenen wij

Ook deze week vind je de slimme budgettips van professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck in Het Laatste Nieuws. In de reeks 'Zo rekenen wij' laten Vlamingen in hun budgetboekje kijken. Deze week vertelt budgetcoach Sara hoe je meer in je winkelkar kunt hebben voor minder geld.

Lees meer...


 
 

20 juni 2013 – Congreswereld.nl

Zonder (werk)stress op vakantie: 9 slimme tips.

De Nederlandse website Congreswereld.nl publiceert de tips van personal & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck om zonder stress op vakantie te vertrekken.

Lees meer...

 
 

20 juni 2013 – TV Limburg

Zonder werkstress op vakantie

Net voor de start van de grote vakantie loopt professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck nog even langs in de studio van TV Limburg. Sara vertelt je hoe je zonder werkstress op vakantie kunt vertrekken.

Kijk mee... (je kunt het interview hier binnenkort bekijken)

 
 

19 juni 2013 – Femma

9 tips voor een verkwikkende vakantie

Ben je ook toe aan een welgekomen en verkwikkende vakantie, maar bezorgt net dat vooruitzicht je nu al heel wat stress? Want hoe krijg je al je werk rond en hoe moet het met je werk tijdens - en na - je vakantie? Lees de tips van life & business coach, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck op de website van Femma.

 

Lees meer...

 
 

19 juni 2013 – Gezond in Bedrijf

Zonder werkstress op vakantie

Zonder werkstress op vakantie? Het kan! Lees de slimme tips van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck op de website gezondinbedrijf.com. Gezond in Bedrijf is opleider op het vakgebied van gezondheidsmanagement in Nederland.

Lees meer... (http://gezondinbedrijf.com/zonder-werkstress-op-vakantie)

 

 
 

19 juni 2013 – Femma.be

Zonder (werk)stress op vakantie

Vrouwenorganisatie Femma publiceert het artikel 'Zonder (werk)stress op vakantie' van life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck. Met deze tips vertrek je zonder stress op vakantie en geniet je nadien nog lang na van je opgeladen batterijen.

Lees meer...

 

 
 

19 juni 2013 – Vriendinnen.be

Zonder werkstress op vakantie

Het gretig gelezen artikel 'Zonder werkstress op vakantie' van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck vind je nu ook op de website vriendinnen.be.

Lees meer...

 
 

19 juni 2013 – Sara blogt op NL website

Sara blogt voor ikwordzzper.nl

Een keer per maand zal professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck bloggen op de website www.ikwordzzper.nl, de Nederlandse website voor oriënterende en startende ZZP-ers, Zelfstandige Zonder Personeel. In haar eerste blog vertelt Sara hoe je zonder werkstress op vakantie kunt vertrekken.

Lees meer...

 

 
 

19 juni 2013 – Managersonline.nl

Zonder werkstress op vakantie

Het Nederlandse internetmagazine voor directeuren en managers Managersonline.nl publiceert de 9 tips om zonder werkstress op vakantie te vertrekken van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...


 
 

18 juni 2013 – Express.be

Zonder (werk)stress op vakantie

Juni is een traditioneel een drukke periode. Aan de hand van 9 slimme tips vertelt professional organizer en personal & business coach Sara Van wesenbeeck hoe je zonder stress op vakantie kunt vertrekken. Je leest het op express.be, het zakenportaal voor België.

Lees meer...

 
 

24 juni 2013 – Managementsupport.nl

Win de ratrace met ruime voorsprong

 

Management Support Logo De 10 tips voor een betere work-life balans van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck vind je ook op de website managementsupport.nl, de Nederlandse secretaresse community.

Lees meer... (lees het artikel hier vanaf 24 juni)

 

 
 

17 juni 2013 – Boek ‘An organized world’

An organized world

 

De slimme organizing tips van professional organizer and personal coach Sara Van Wesenbeeck vind je nu ook in het Engelstalige boek 'An organized world', geschreven door Deborah Tremblay, The Organizing Genie. Samen met 13 andere professional organizers van over de hele wereld heeft Sara aan dit boek bijgedragen en haar best bewaarde 'home organizing' geheimen gedeeld.

 

Dit schrijft de auteur: "I have the honor of introducing you to an extraordinary panel of 14 organizational experts from 10 different countries. Each is highly respected in their resident country and is considered to be a leading authority in their field. They have agreed to share some of their most guarded organizing secrets to educate, empower and unleash the knowledge needed to making your wishes of obtaining a clutter free and organized home come true."

 

"An Organized World features over 100 secret organizing strategies from 14 professional organizational experts located around the globe. Together we are on a mission to help you declutter, organize and simplify your home and life."

 

'An organized world' is geschreven door professional organizer Deborah Tremblay en verschenen op Kindle. Nu te koop op Amazon.com.

 

Koop het boek hier...

Lees meer over het boek en de organizers die eraan meegewerkt hebben, waaronder Sara Van Wesenbeeck...

 

 
 

15 juni 2013 – Het Laatste Nieuws

Zo rekenen wij

Vandaag de 5de slimme budgettip van professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck in de reeks 'Zo rekenen wij' in de krant Het Laatste Nieuws. Gezinnen vertellen meer over hun budget en uitgaven, aangevuld met een slimme budgetips van Sara. Deze week: voel de 'betaalijn' en geef minder uit.

Lees meer...

 

 

 
 

10 juni 2013 – Express.be

Win de ratrace tussen werk en gezin met ruime voorsprong

Een gezin, een baan, een sociaal leven, tijd voor jezelf… Hoe krijg je dat in hemelsnaam georganiseerd en in balans? De discussie hierover laaide recent hevig op naar aanleiding van de blogpost van Sofie Verschueren, radiopresentatrice en moeder.

Toch is er hoop, zeker voor wie het ‘slim’ aanpakt: maak het haalbaar, introduceer een aantal ‘goede gewoontes’ in je leven, organiseer jezelf. Zo creëer je binnen de kortste keren een leven met minder stress en ballast, meer evenwicht en vooral met meer tijd voor de leuke dingen van het leven. Ga aan de slag met de 10 slimme tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. Je vindt ze op de website express.be.

Lees meer...


 
 

8 juni 2013 – Het Laatste Nieuws

Zo rekenen wij

Het Laatste Nieuws publiceert zes weken lang de reeks 'Zo rekenen wij', waarin gezinnen in hun huishoudboekje laten kijken. Je vindt er elke week ook een slimme budgettips bij van professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck. Deze week vertelt Sara hoe je het bedrag op je spaarboekje zonder moeite flink kunt doen aangroeien.

Lees meer...


 
 

7 juni 2013 – Cherie Blair Foundation

Business Mentor for Women

Professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck is voortaan ook 'Business Mentor for Women' bij het internationale 'Mentoring Women in Business-programme' van de Cherie Blair Foundation in Groot-Brittannië.

 

Een jaar lang zal Sara een (vrouwelijke) mentee uit een ontwikkelings- of groeiland begeleiden en ondersteunen bij het verder ontwikkelen van haar onderneming.

 

De Cherie Blair Foundation heeft tot doel: "Across physical and cultural distances, people from around the world are coming together to change lives." En dat laatste geldt zowel voor de mentee als voor de mentor.

 

"By combining mentoring with technology, the Mentoring Women in Business Programme is pioneering a new way of supporting women entrepreneurs ... We match women in developing and emerging countries with male and female mentors around the world. Using our online platform, they spend 12 months working one-on-one to achieve key business goals. Participants build their business skills and digital literacy through our trainings, and become part of a global community of committed, ambitious entrepreneurs who are invested in each other’s success ... The programme boosts confidence, improves business performance and ultimately creates wealth for the entrepreneurs we support." (website Cherie Blair Foundation)

 

Professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck is ook:

 

 
 

5 juni 2013 – Knack.be

9 tips om de ratrace te winnen

Hoe kun je de ratrace winnen, zelfs met ruime voorsprong? Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vertelt het haar artikel op Knack.be.

Lees meer...


 
 

1 juni 2013 – Het Laatste Nieuws

'Zo rekenen wij', met slimme budgettips

Zes weken lang laten gezinnen in Het Laatste Nieuws in hun budgetboekje kijken. Professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck geeft elke week slimme budgettips bij de interviews. Deze week: slimme budgettips voor gezinnen met kinderen.

Lees hier de tip van budgetcoach Sara...

Lees meer... (het volledige artikel kun je vanaf 3 juni hier lezen)

 

 
 

29 mei 2013 – Alles over HR.nl

10 tips voor een leven met minder stress en een betere work-life balans

Na 6minutes.be en managersonline.nl publiceert nu ook de website 'Alles over HR.nl' de 10 tips voor een leven met minder stress en een betere work-life balans van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...


 
 

29 mei 2013 – Managersonline.nl

10 tips voor minder stress

Ben je op zoek naar een betere work-life balans? Ga dan aan de slag met de slimme tips van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck. Managersonline.nl, internetmagazine voor directeuren en managers, publiceert 10 slimme tips van Sara.

Lees meer...

 
 

27 mei 2013 – 6 minutes

10 tips voor een leven met minder stress

Een gezin, een baan, een sociaal leven, tijd voor jezelf... Hoe krijg je het in hemelsnaam gecombineerd en in evenwicht? met deze 10 tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck op de website 6minutes.be creëer je een leven met minder stress en meer tijd voor de leuke dingen.

Lees meer...

 
 

26 mei 2013 – Het Laatste Nieuws

Zo rekenen wij

Zes weken lang geeft professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck slimme budgettips bij de interviewreeks 'zo rekenen wij' in Het Laatste Nieuws. Haar tweede budgettip kan je heel wat opbrengen, lijkt heel eenvoudig (en is het ook), maar toch hebben heel wat mensen nog geen actie ondernomen.

Lees meer...

 
 

18 mei 2013 – Het Laatste Nieuws

'Zo rekenen wij' met tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck

'Zo rekenen wij' is een gloednieuwe reeks in Het Laatste Nieuws waarin gezinnen vertellen over hun budget, mét slimme budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck uit 'Het slimme budgetboek' (uitgegeven bij Lannoo). Sara's eerste slimme budgettip: houd een budgetboekje bij, daar wordt je budget gezonder van.

Lees meer...   (de slimme budgettip van Sara)

Lees meer...  (het volledige artikel)

 
 

2 mei 2013 – Het slimme budgetboek in Nederland

Het slimme budgetboek, nu ook in Nederland

 

Vanaf 2 mei 2013 is 'Het slimme budgetboek' (het boek waarmee je elke week 100 euro wint) van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck ook officieel te koop in Nederland!

 

Lees meer... (op de website van uitgeverij Terra Lannoo)

 

 

 

 

 
 

April 2013 – Van kapitaal belang

Van kapitaal belang

Professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck (1ste van links op de foto) was te gast in het tv-programma 'Van kapitaal belang', een afstudeerproject van de studenten van de Thomas More Hogeschool in Mechelen. In het tv-programma geeft Sara slimme budgettips aan presentatrice Evi Hansen en vertelt ze over haar boek 'Het slimme budgetboek'. 'Van kaptiaal belang' werd uitgezonden op Suppo teevee, web-tv voor studenten.

Kijk mee... (het interview met budgetcoach Sara start op 3'35")

 

 
 

18 april 2013 – Immoweb Magazine

De orde bewaren

Ooit gedacht dat de badkamer (of all places) je een goed humeur kan bezorgen? De badkamer is een plaats waar je elke ochtend en elke avond komt, vaak met het hele gezin. Is het daar een rommeltje dan haalt die plek ook jou 'overhoop'. Zet je badkamer aan de kant en begin je dag voortaan opgewekt en zonder stress. Ga aan de slag met de slimme (opberg)tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck in Immoweb Magazine.

Lees meer...

 

 

 
 

9 april 2013 – Libelle.be

Vijf tips om geld te besparen

Tanken en verwarmen dat kost veel geld. Het weekblad Libelle plukte vijf tips om geld te besparen uit 'Het slimme budgetboek' (Lannoo) van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 

 
 

4 april 2013 – Libelle

Slim besparen doe je zo

"Tanken en verwarmen, dat kost veel geld", schrijft Libelle en dus verzamelde het magazine slimme bespaartips uit 'het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeec.

Lees meer...

 
 

19 maart 2013 – Flair

Bespaar 100 euro per week

Flair grasduinde in 'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck en verzamelde enkele slimme budgettips uit het boek voor de lezers. Volgens Flair "kan het boek zeker een hulp zijn voor mensen die moeilijk kunnen omgaan met geld."

Lees meer...

 

 
 

Voorjaar 2013 – Magazine Oxytime

Slim met geld

In het magazine Oxytime vertelt professional organizer en coach en auteur van 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck je hoe je 100 euro per week kunt besparen, zonder dat het pijn doet.

Lees meer... (pagina 1 van het artikel)

Lees meer... (pagina 2 van het artikel)


 
 

16 maart 2013 – Aprilnummer Vitaya Magazine

Grote schoonmaak anno 2013

De lente komt eraan, maar je huis kreunt nog onder de winterblues. Hoog tijd voor een grondige schoonmaaktbeurt. Het vierstappenplan van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck in Vitaya Magazine loodst je moeiteloos en snel naar een lenteschoon huis én hoofd waar je een heel jaar de vruchten van kunt plukken. Nu te koop bij de krantenboer!

 

Lees meer... pagina 1, pagina 2, pagina 3, pagina 4 (van het artikel in Vitaya Magazine).

 

Lees ook... (het vierstappenplan van Sara voor een geslaagde lenteschoonmaak, met de geschiedenis van de lenteschoonmaak, de voordelen ervan en tips om er een heel jaar de vruchten van te plukken).


 
 

12 maart 2013 – Radio 2 De Madammen

Help hoe begin ik aan mijn verhuis?

Wist je dat we verhuizen als een van de meest stresserende bezigheden in ons leven ervaren?  Als je op tijd begint en goed plant kun je van je verhuis een succes maken. Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck deelde haar slimme tips om opgeruimd en zonder stress te kunnen verhuizen met 'De Madammen' Ilse en Anja op Radio 2.

 

Luister mee... (Luister mee en lees de verhuistips van Sara op Radio 2)

Lees ook... (lees het artikel van Sara met 9 tips om opgeruimd en zonder stress te verhuizen)

 

 
 

5 maart 2013 – Café Corsari

Anti-crisitips van budgetcoach Sara in 'Café Corsari'

Op 5 maart was personal & business coach, organizing expert en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck te gast in het VRT TV-programma 'Café Corsari'. Aanleiding was de anti-crisisweek van het Radio 2-programma 'Inspecteur Decaluwé' waarin Sara een week lang (van 4 t.e.m. 8 maart) haar slimme budgettips met de luisteraars deelde.

 

In 'Café Corsari gaf ze aan Jo Leemans, Brahim en Piet Huysentruyt slimme tips om je budget zonder moeite te verruimen.

 

Kijk mee naar de TV-uitzending... 

 

 
 

4 tot en met 8 maart – Radio 2 Inspecteur Decaluwé

Inspecteur Decaluwé (Radio 2) pakt de crisis aan

Het is crisis. Maar Inspecteur Decaluwé, de consumentenwaakhond van Radio 2, blijft niet bij de pakken zitten. Met kleine, slimme tips pakt hij de crisis aan. Wie de tips van Radio 2 opvolgt, kan vlot 200 euro per maand besparen.

 

Ook professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck en auteur van 'Het slimme budgetboek' (Lannoo) deelde van 4 tot en met 8 maart haar slimme budgettips met de luisteraars van Radio 2.

 

Op maandag 4 en donderdag 7 maart gaf Sara ook online advies aan de luisteraars op het Radio 2-forum.

 

Lees meer... (lees hier het persbericht van Radio2)

 
 

Maart 2013 – Vitaya Magazine – Advies van Sara in ‘de expertenlijn’

Hoeveel procent van mijn inkomen moet ik idealiter elke maand sparen?

In het maartnummer van Vitaya Magazine geeft budget-expert Sara in 'De expertlijn' een antwoord op een lezersvraag over slim sparen. Ze vertelt je onder meer hoeveel geld een gezin best opzij zet als appeltje voor de dorst en ze geeft nog enkele nuttige websites om dit bedrag zelf te berekenen. Sara geeft ook tips over hoe je met succes een spaarpotje kunt opbouwen.

Lees meer...

 

 
 

16 februari 2013 – De Standaard Magazine

Opgeruimd is het nieuwe zwart, bestrijd het rommelinfarct

Mensen en spullen, hoe creëer je evenwicht? Dat is de hamvraag van het interview met professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck in De Standaard Magazine. Waarom veroorzaken spullen stress? Bestaat er zoiets als 'georganiseerde chaos'? Hoe zorg je ervoor dat spullen je niet boven het hoofd groeien?  Hebben we echt te weinig bergruimte? Wat zijn de ingrediënten van slim spullenmanagement? Je verneemt het allemaal in De Standaard Magazine.

Lees meer...

 

 
 

14 februari 2013 – Radio 2, Inspecteur Decaluwé

Hoe ook het 'huishoudboekje' voor meer evenwicht in je relatie kan zorgen...

De kans is klein dat je verliefd geworden bent op je partner omdat jullie dezelfde mening hadden over geldzaken. Uit onderzoek van het Nibud, het Nederlands Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, blijkt dat meer dan de helft van de stellen wel eens ruzie maakt over geldzaken. Hoe zit dat nu eigenlijk met partners en geld? Naar aanleiding van Valentijn gaven Sara Van Wesenbeeck, professional organizer en budgetcoach, en Mario Pandelaere, professor consumentengedrag aan de UGent, aan 'Inspecteur Decaluwé' op Radio 2 tips en tricks voor meer evenwicht in je relatie. En ja, ook het huishoudboekje (dat Radio 2 deze maand promoot) kan een handje helpen...

Luister mee...

 
 

1, 4 en 8 februari 2013 – Radio 2, Inspecteur Decaluwé

Hou ook een huishoudboekje bij en vergroot je budget!

Inspecteur Decaluwé (Radio 2) nodigt de luisteraars en vier bekende Vlamingen uit om een maand lang een huishoudboekje bij te houden. Op 1 februari 2013 gaat de actie van start. Professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck geeft in de uitzendingen van 1, 4 en 8 (en ook op 14 februari, zie verder) nuttige budgettips: voordelen van een huishoudboekje, wat brengt het op, hoe hou je het invullen een maand lang (of langer) vol...

Luister mee... (de tips van Sara zijn binnenkort hier te beluisteren).

Lees mee... (een overzicht van de tips die Sara aan Inspecteur Decaluwé gaf in verband met het huishoudboekje)

 

 
 

6 februari 2013 – GoedGevoel.be

De negen slimste budgetgewoontes

De website van het maandblad Goed Gevoel lijst de negen slimste budgetgewoontes op uit 'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 
 

Februari 2013 – Vitaya Magazine

Ik laat me vaak leiden door promo-acties in de supermarkt. Slim of niet?

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck geeft in het februarinummer (te koop vanaf 16 januari) van Vitaya Magazine een antwoord op een lezersvraag: is het slim voor je budget om je bij je aankopen te laten leiden door promo-acties? Lees het advies van Sara en win heel wat geld bij je volgende shoppingbeurt.

Lees meer...

 
 

Februari 2013 – Vitaya Magazine

Gezinsuitbreiding: maak eerst de rekening.

In het februarinummer van Vitaya Magazine geeft professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck niet alleen een antwoord op de lezersvraag of het slim is om je voor je aankopen te laten leiden door promo-acties. Ze geeft ook budgettips en -advies om de kosten voor jonge gezinnen binnen de perken te houden. Ook de financiële voordelen die er voor gezinnen zijn, komen aan bod.

Lees meer... (je kunt het advies van Sara binnenkort hier lezen)

 
 

30 januari 2013 – ‘Het slimme budgetboek’ onder de loep

De zelfvoorzieningsbijbel blogspot bespreekt 'Het slimme budgetboek'

De 'zelfvoorzieningsbijbel blogspot' vertelt je meer over zelfvoorzienend leven, zuinig en duurzaam leven, slow imkeren, biologisch tuinieren... Af en toe kun je er ook een boekbespreking lezen, zoals 'Het slimme budgetboek' van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck. In de blog wordt Sara's boek onder meer een 'ware goudmijn' genoemd: "De raadgevingen en tips die aan bod komen worden met zoveel positieve energie en helderheid gebracht dat het een plezier is om ze te lezen.  En als je net aan besparen begint, en nog nooit over budgettips gehoord hebt, dan is dit boekje een goudmijn!"

Lees meer...

 
 

29 januari 2013 – PDCVeghel.nl

Het nieuwe werken

9 slimme tips voor prettig en efficiënt thuiswerken van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck vind je op de website van het Nederlandse Personeel Dienstencentrum Veghel.

Lees meer...

 
 

22 januari 2013 – ManagementSupport.nl

9 slimme tips voor je thuiswerkdag

 

Management Support Logo

Een was draaien, boodschappen doen, privételefoontjes plegen... allemaal mogelijk als je thuiswerkt. Makkelijk en efficiënt, lijkt het, maar tegelijkertijd is het ook een knelpunt van thuiswerkers: de grens tussen werk en privé vervaagt. Lees daarom de 9 slimme tips voor je thuiswerkdag van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck, nu ook op ManagementSupport.nl (de website voor secretaressen en andere managementondersteuners).


Lees meer...

 
 

21 januari 2013 – VIEF.be

Moeiteloos een dikkere portemonnee

Hoe kan je tot honderd euro per week winnen? Die vraag beantwoordt professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck in ‘Het slimme budgetboek’. "Het is niet de bedoeling dat mensen zich alle pleziertjes gaan ontzeggen, gewoon dat ze wat bewuster zijn van sluipende uitgavenposten en dure gewoontes." Een aantal opmerkelijke tips lees je ook op de website VIEF.be.

Lees meer...

 

 
 

18 januari 2013 – Metro Wallonië

Economiser 100 euros par semaine

 

Comment économiser jusqu'à 100 euros par semaine par des petites interventions dans votre vie quotidienne? Sara Van Wesenbeeck, coach organisationel, répond à cette question dans son dernier livre 'Het slimme budgetboek' (éditions Lannoo). "Le but n'est pas que les gens se privent de tous les petits plaisirs, mais simplement qu'ils prennent conscience des dépenses furtives et des habitudes onéreuses." Voici quelques 'conseils malins' de Sara Van Wesenbeeck, aujourd'hui dans Metro.

Read more... (voir l'annexe 'Vos impôts en 2013', page 5)

 

 
 

18 januari 2013 – Metro Vlaanderen

Moeiteloos een dikkere portemonnee

Vrijdag 18 januari 2013 staat het thema 'geld' centraal in het dagblad Metro. De slimme budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck uit 'Het slimme budgetboek' (Lannoo) mochten niet ontbreken.

Lees meer...


 
 

17 januari 2013 – L’Avenir.net

20 ambassadrices transmettent aux femmes le goût d'entreprendre

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is een van de 20 Belgische EU Ambassaders voor het Vrouwelijk Ondernemerschap. Naar aanleiding van de voorstelling van de film 'Inspiring women' publiceerde L'Avenir een artikel over de Belgische Ambassadeurs.

Lees meer...

 
 

17 januari 2013 – Film ‘Inspiring women’

'Inspiring women'

 

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck (1ste van links op de foto) is één van de Belgische EU Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap (Female Entrepreneurship Ambassador), rolmodellen voor ondernemerschap.

 

In opdracht van de Europese Commissie inspireren en motiveren de Ambassadeurs vrouwen (en uiteraard ook mannen) die ook een carrière als ondernemer (willen) aanvatten. Op 17 januari werd de (Franstalige) film 'Inspiring women' voorgesteld, waarin je een beeld krijgt van de Belgische Ambassadeurs, hun bedrijven en hun realisaties als Ambassadeur. Ook Sara Van Wesenbeeck doet haar (inspirerend) zegje.

 

Kijk mee naar de film 'Inspiring women'...

 

 
 

2 januari 2013 – De Standaard.be

Dé 10 slimste budgetgewoontes voor een winstgevend 2013

Wil je in 2013 winst maken op elk vlak? Ga dan aan de slag met dé slimste budgetgewoontes voor 2013 van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. Haar artikel kun je nu ook lezen op DeStandaard.be

Lees meer...

 

 

 
 

1 januari 2013 – website go51.eu

Dé 10 slimste budgetgewoontes voor 2013

Dé 10 slimste budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je nu ook op de website go51.eu.

Lees meer...

 

 
 

31 december 2012 – De Standaard-bijlage over geluk

Jouw slimme budgetvoornemens voor 2013

Wil je in 2013 geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent? Een kei worden in het onderhandelen over de prijs, slimmer shoppen en een beter zicht krijgen op je centenvreters en tegelijkertijd heel wat (kost)bare tijd winnen? Dan is 'Het slimme budgetboek' (Lannoo) van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck zeker iets voor jou. In De Standaard-bijlage over geluk lees je de slimme budgettips van Sara. Goed voor een goed gevulde portemonnee in 2013 (wie zei ook al weer dat geld niet gelukkig maakt?). Lees het artikel en win een exemplaar van 'Het slimme budgetboek'.

Lees meer...

 

 
 

28.12.2012 – Express.be

27 astuces pour le budget des entrepreneurs

En 2013, je fais le voeux de trouver plus de temps libre pour profiter de ma famille, d'arrêter de fumer, d'écrire un livre, de gagner plus d'argent... Ce dernier souhait, en particulier, est pour les entreprises un véritable challenge en ces temps de crise. Et pourtant, vous pouvez aisément vous donner de la marge dans votre budget. Celui qui s'organise intelligemment est gagnant sur tous les plans: il augmente son efficacité, gagne de l'argent, et dans la foulée retrouve du temps pour les choses agréables.

 

C'est ce que démontre Sara Van Wesenbeeck, qui est coach en organisation d'entreprise, dans son livre ‘Het slimme budgetboek' (Le livre du budget malin). C'est toujours payant, alors qu'attendez-vous pour faire de 2013 une année profitable?

 

Lees meer...

 

 
 

December 2012 – Pas Uit Magazine

Vergroot je (kerst)budget

Door jezelf en je gezin slim te organiseren, kun je zonder moeite je budget een boost geven. Je leest er alles over in 'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. Sara licht ook een tip van de sluier (met onder meer 10 slimme tips om je kerstbudget te vergroten) in het decembernummer van Pas Uit Magazine.

Lees meer...

 

 
 

22 december 2012 – website go51.eu

Hou je budget in balans, ook tijdens het eindejaar

Het eindejaar is traditioneel een drukke en dure periode. Op de website go51.eu (sociaal platform voor plannenmakers en plantrekkers van 50+) vind je 11 tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck om je budget in balans te houden, ook tijdens het eindejaar.

Lees meer...

 

 
 

21 december 2012 – Express.be

27 budgettips voor ondernemers

Ook als ondernemer kun je heel wat geld winnen. De sleutel hiervoor heb je zelf in handen. Ga aan de slag met de 27 budgettips voor ondernemers van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck en maak van 2013 een winstgevend jaar, op alle vlakken.

Lees meer...

 

 
 

20 december 2012 – website go51.eu

Eindejaar zonder stress: 9 tips voor relaxte en opgeruimde feestdagen

Het eindejaar is traditioneel een erg drukke periode. Met de 9 slimme tips van professional organizer en coach Sara van Wesenbeeck kun je het eindejaar alvast met een pak minder stress doorkomen. Lees haar tips op de website go51.eu (sociaal platform voor plannenmakers en plantrekkers van 50+).

Lees meer...

 

 
 

17 december 2012 – Website BusinessCompleet.nl

Budgettips voor ondernemers

Business Compleet (het grootste gratis netwerk voor ondernemers in Nederland) publiceert enkele van de slimme budgettips voor ondernemers van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 

 
 

14 december 2012 – ZO Magazine (UNIZO)

Slimme budgettips voor ondernemers

Meer geld verdienen is in crisistijd wellicht hét goede voornemen van de meeste ondernemers. In het artikel 'Budgettips voor ondernemers' in ZO magazine (Magazine voor de Zelfstandige Ondernemer - UNIZO ) toont professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck aan dat je - ook als ondernemer - je budget met enkele slimme, eenvoudige acties flink kunt vergroten.

Lees meer...

 
 

12 december 2012 – Showbizzsite.be

Het slimme budgetboek

'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je ook op de showbizzsite.be.

Lees meer...

 

 
 

10 december 2012 – Career-Magazine.nl

Blogpost met slimme budgettips

Blogs met slimme budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je nu ook op Career-Magazine.nl, de Nederlandse 'online glossy for young professional women'.

Lees meer... (de blog kun je binnenkort hier lezen)

 
 

December 2012 – Plus Magazine

Weg met de eindejaarstress

In het decembernummer van Plus Magazine (te koop vanaf 22 november) geeft professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck 20 slimme tips voor minder eindejaarstress.

Lees meer... (je kunt het artikel vanaf eind december hier lezen)

 
 

December 2012 – Nieuwsbrief Mentoring for Success

Pamper de ondernemer

14 nuttige tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck voor slimmer time- en selfmanagement voor ondernemers vind je ook in de eerste 'female entrepreneurship newsletter' van Mentoring For Success, de Belgische afdeling van het mentoring-project van de Europese Commissie.

Lees meer... (scroll naar 'business tips & tricks')

 
 

29 november 2012 – Express.be

20 energietips die opbrengen

De media melden dat de energieprijzen in januari 2013 zullen stijgen. In volle crisistijd opnieuw slecht nieuws voor je budget. Toch kun je makkelijk zelf aan de slag om je energieuitgaven te beperken (altijd goed om dat nog eens te herhalen). Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck schreef een artikel met 20 energietips (gebaseerd op energietips uit 'Het slimme budgetboek') waarmee je zonder moeite winst kunt maken. De website Express.be, internetmagazine voor kaderleden en managers, publiceerde haar artikel.

Lees meer...

 
 

23 november 2012 – vriendinnen.be

Win 'Het slimme budgetboek'

Meer over 'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck kun je ook lezen op de website vriendinnen.be. In het boek van Sara leer je onder meer om je grootste centenvreters te ontmaskeren. Lezeressen van vriendinnen.be vertellen er over hun grootste centenvreters. Interessant om lezen...

Lees meer...

 
 

21 november 2012 – De Streekkrant

In de hoofdrol: Het slimme budgetboek

'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck staat 'In de hoofdrol' in De Streekkrant van 21 november.

Lees meer...

 

 
 

9 november 2012 – TV Limburg

'Het slimme budgetboek' op TVL Live

Naar aanleiding van de publicatie van 'Het slimme budgetboek' was professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck op vrijdag 9 november te gast in de namiddagshow van TV Limburg. Ze gaf er heel wat slimme en nuttige tips voor het creëren van een ruimer budget.

 

Kijk mee... (je kunt het interview binnenkort hier bekijken)

 
 

5 november 2012 – Nieuwsblad.be

100 euro per week besparen dankzij budgetboek

Na uitzending op het VTM-nieuws van 3 november en publicatie op HLN.be en Standaard.be, vind je 'Het slimme budgetboek' en de budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck ook op Nieuwsblad.be.

Kijk mee...

 
 

5 november 2012 – Radio 2 Antwerpen

Interview 'Het slimme budgetboek'

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck geeft op de Boekenbeurs nuttige en slimme budgettips voor de luisteraars van Radio 2-Antwerpen 'Middagpost'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luister mee... (het interview is vanaf 6 november 2012 hier te beluisteren)

 

 
 

4 november 2012 – nme.nl

Energiezuinig boek

'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck stond op 4 november 2012 in de kijker op de website 'eN neeM meE' (het programma NME is een initiatief van de Nederlandse rijksoverheid om natuur- en milieueducatie in Nederland te versterken. De focus ligt op de thema’s groen, energie en water). Want ook energievriendelijke tips (die opbrengen!) vind je in 'Het slimme budgetboek'!

Lees meer... (op de website van NME.nl)

Lees meer... (lees hier 20 slimme energietips uit 'Het slimme budgetboek')

 
 

3 november 2012 – DeStandaard.be

100 euro per week besparen dank zij budgetboek

'Het slimme budgetboek' en de slimme budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck, ook op de website van De Standaard.

Lees en kijk mee...

 
 

3 november 2012 – HLN.be

Budgetboek spaart je 100 euro per week uit

Boeken die over de crisis gaan, doen het bijzonder goed op de Boekenbeurs. dat meldt de website van Het Laatste Nieuws. 'En een van de boeken die daar een antwoord op geven is 'Het Slimme Budgetboek'. Kijk mee naar de reportage met slimme budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Kijk mee...

 
 

3 november 2012 – VTM Het Nieuws

100 euro per week besparen dankzij budgetboek

 

VTM-nieuws meldt dat boeken die over de crisis gaan het bijzonder goed doen op de Boekenbeurs. Een van de boeken die je tonen hoe je je budget meer ruimte kunt geven, is 'Het slimme budgetboek' van life & business coach, budgetcoach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck. VTM wijdt er een item aan in Het Nieuws van 3 november, om 13.00 en 19.00 uur.

 

 

Kijk mee... (naar de budgettips van Sara Van Wesenbeeck in het VTM nieuws)

 

Ook te zien op DeStandaard.be en HLN.be.

 

 
 

3 en 6 november 2012 – Signeersessies Boekenbeurs

Sara signeert!

Op 3 en 6 november signeert professional organizer, coach en auteur van 'Het slimme organizing boek' en 'Het slimme budgetboek' Sara Van Wesenbeeck op de Boekenbeurs. Een beeldverslag(je):

 

 
 

November 2012 – Goed Gevoel

Honderd euro per week rijker!

Goed Gevoel: "Honderd euro per week besparen, dat belooft 'Het slimme budgetboek' van Sara Van Wesenbeeck. Door slimmer te organiseren kan je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten. Feit of fictie?" Een redactrice deed de test in de november-editie van Goed Gevoel. En met succes!

Lees meer... (Je kunt het artikel binnenkort hier lezen)

 
 

November 2012 – Vitaya Magazine

Hoe kan ik besparen op stomerijkosten?

Hoe kan ik besparen op stomerijkosten? Professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck geeft slimme budgettips bij deze lezersvraag in het novembernummer van Vitaya Magazine.

Lees meer...

 
 

31 oktober 2012 – Stories TV

Op visite in Studio 40

Op 31 oktober was professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck 'Op visite' bij Stories TV. Gastvrouw Sarah De Backer interviewde Sara over 'Het slimme budgetboek'. Nog tot 1 november tot 19.00 uur te bekijken op kanaal 40 van Telenet Digitaal.

 
 

9 oktober 2012 – Het Belang van Limburg

Bespaar tot 100 euro met 'Het slimme budgetboek'

Het nieuwste boek van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck 'Het slimme budgetboek' ligt vanaf 8 oktober 2012 in de boekhandel. In Het Belang van Limburg lees je een interview met de auteur.

Lees meer... (het interview kun je heel binnenkort hier lezen)

 
 

Oktober 2012 – Vitaya Magazine

Slim met geld

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck geeft slimme budgettips in het dossier 'Slim bezig met geld' in Vitaya Magazine van oktober.

Lees meer...

 
 

September 2012 – website Pro Active

De kracht om slim te organiseren

Slimme organizing-tips uit 'Het slimme organizing boek' (Lannoo) van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je deze maand op de website Pro Active.

Lees meer...

 
 

18 september 2012 – Metro

Ne restez pas en pyjama!

'Marre des files? Excédé par l’air conditionné top froid au bureau? Ras le bol du train toujours en retard? Une seule solution: le télétravail! Sara Van Wesenbeeck, professional organizer, nous a distillé quelques bons conseils que doit bien avoir en tête tout télétravailleur.'

Tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck voor slim thuiswerken vond je begin september ook al in de Nederlandse versie van Metro. Nu dus ook in de Franstalige Metro!

Lees meer...

 
 

4 september 2012 – Metro

Laat je pyjama in de kast - tips voor efficiënt thuiswerken

File beu? Te koude airco op kantoor beu? Vertragingen van de trein beu? Dan kan thuiswerken de oplossing bieden, schrijft Metro. De krant publiceert enkele slimme tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck die elke thuiswerker in het achterhoofd moet houden.

Lees meer...

 
 

4 september 2012 – She.be

Tips voor efficiënt thuiswerken

De slimme tips voor efficiënt thuiswerken van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je ook op de website she.be.

Lees meer...

 

 
 

10 augustus 2012 – Brochure Lannoo najaar 2012

Het boek waarmee je 100 euro per week verdient!

'Het slimme budgetboek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck ligt vanaf oktober 2012 in de boekhandel. In het boek toont ze hoe je je budget een boost kunt geven, en meer geld overhoudt voor de leuke dingen van het leven. Door je slimmer te organiseren kun je zonder moeite heel wat geld winnen, zonder daarbij aan luxe in te boeten. Uitgeverij Lannoo kondigt de komst van het boek ook aan in haar najaarsbrochure.

Lees meer...

 
 

Juli 2012 – Nest

Opgeruimd

Een lovende kritiek over 'Het slimme organizing boek' lees je in Nest: 'Ook moeite om de rommel beheersbaar te houden? Met 'Het slimme organizing boek' wil Sara Van Wesenbeeck hulp bieden. Ik moet toegeven: zelf kijk ik altijd met de grootste argwaan naar dit soort boeken. Maar kijk, ik heb er toch al wat van opgestoken.'

Lees meer... (lees het artikel binnenkort hier)

 
 

Juni 2012 – CM-ledenblad ‘MOMENT’

Begin je dag met het eten van een kikker

Hoe creëer je meer tijd voor de leuke dingen van het leven? Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vertelt het in het CM-ledenblad 'Moment'.

Lees meer...

 

 
 

24 mei 2012 – çava-magazine (CM)

Het is crisis... en de Vlaming bespaart!

Het christelijk ziekenfonds CM hield een enquête over hoe Vlamingen in crisistijd omgaan met hun budget. Meer dan 2500 mensen vulden de vragenlijst in. Het magazine 'çava' van de CM publiceert de resultaten. Life & business coach, professional organizer en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck geeft duiding en advies bij de resultaten.

 

Lees meer... (lees hier het artikel)

Lees meer... (blader mee in çava-magazine, het artikel vind je op pagina 18 en 19)

 
 

23 mei 2012 – Het Laatste Nieuws

Vlaanderen bespaart massaal op voeding en kledij

Het Laatste Nieuws publiceert de resultaten van een enquête van de CM bij 2500 Vlamingen over hun bespaargedrag in crisistijd. Professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck geeft duiding en tips bij de resultaten van de enquête.

Lees meer... (deel 1 van het artikel)

Lees meer... (deel 2 van het artikel, met duiding en tips van (budget)coach Sara Van Wesenbeeck)

 

 
 

16 mei 2012 – Vitaya Magazine

Organiseer je budget

Tips van organizing coach Sara Van Wesenbeeck om je budget te organiseren vind je in het juninummer van Vitaya Magazine. Te koop in je dagbladhandel vanaf 16 mei.

Lees meer... (pagina 1 van het artikel)

Lees meer... (pagina 2 van het artikel)

Lees meer... (pagina 3 van het artikel, inclusief de tips van organizing coach Sara Van Wesenbeeck)

 
 

10 mei 2012 – Yunomi website

Het slimme organizing boek

"In 9 hoofdstukken krijg je bruikbare tips mee om je leven beter te organiseren. 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck belooft niet je rommel of chaos voor je op te ruimen, maar heeft mij al vast op weg gezet." Op de website van Yunomi worden ook enkele slimme tips uit het boek van Sara geciteerd.

Lees meer...

 
 

26 april 2012 – DOE MEI MAAR EEN DOEBOEK

'Het slimme organizing boek' een hele maand in de kijker

'Het slimme organizing boek' van organizing coach Sara Van Wesenbeeck is geselecteerd voor de boekenactie 'DOE MEI MAAR EEN DOEBOEK'. In de maand mei zet boek.be traditiegetrouw 43 pittige doeboeken in de kijker. Voor ieder boek is er een kortingsbon in de Libelle van 26 april. De actie loopt tot eind mei bij 230 boekhandels.

Lees meer (op de website van boek.be)...

Lees meer (in Libelle)...

 
 

23 april 2012 – FLAIR

Iedereen is verslaafd (Ja, jij ook!)

Je Smartphone, je favoriete soap, chocolade, twitter of koffie... Iedereen heeft wel van die onschuldige, kleine, toffe verslavingen, die de ratrace van elke dag opvrolijken. Maar wat als je afspraken afzegt om je favoriete soap te bekijken of wanhopig bent als je internetverbinding een paar uurtjes uitvalt? Wie het hoog tijd vindt om te stoppen of te minderen, kan dat doen aan de hand van de slimme tips van organizing coach Sara Van Wesenbeeck in Flair.

Lees meer...

 

 
 

Maart 2012 – Markantmagazine

Lang leve je opgeruimde 'ik'!

De lente is in het land. Tijd voor de grote schoonmaak. Gelukkig hoef je daarvoor niet te transformeren in een poetsrobot. Dit voorjaar pakken we het anders aan. We laten een frisse bries waaien door onze gedachten, we halen het stof van onze gewoontes, we schrappen de woorden 'stress' en 'wanorde' uit het woordenboek en kloppen de winterslaap uit onze kleren. Organizing expert en coach Sara Van Wesenbeeck helpt je met succes je losse eindjes aan elkaar te knopen, in je gezin, je leven en werk én in je hoofd. Lees haar artikel in het maartnummer van Markantmagazine.

Lees meer... (bladzijde 1 van het artikel)

Lees meer... (bladzijde 2 van het artikel)


 
 

7 maart 2012 – Volt (één)

Win in crisistijd, zonder moeite en zonder in te boeten aan luxe en fun

Life & business coach, professional organizer, budgetcoach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck was op 7 maart te gast in het tv-programma VOLT. Met Sam De Bruyn (presentator bij Studio Brussel) als 'proefkonijn' toonde ze aan dat je zonder moeite heel wat geld kunt winnen door je slim te organiseren. Met de tips en coaching van Sara heeft Sam De Bruyn op één dag tijd maar liefst 165 euro gewonnen!

 

Kijk mee naar de tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck in VOLT.

 

Lees ook het artikel van organizing coach Sara Van Wesenbeeck 'Vergroot zonder moeite je(gezins)budget, ook in crisistijd', 35 tips om elke week makkelijk 100 euro te winnen'.

Lees meer...

 

 
 

7 maart 2012 – Gazet Van Antwerpen

Niet meer elke maand op nul

Het VRT-programma VOLT opent het seizoen met een coachingsessie van (budget)coach Sara Van Wesenbeeck. Radiopresentator Sam De Bruyn wordt een dag lang door Sara gecoacht. Zijn winst: 165 euro én hij zal nu eindelijk kunnen sparen. Je leest er meer over in het artikel in Gazet Van Antwerpen.

Lees meer...

 
 

15 februari 2012 – Lannoo blog

Lannoo blogt over organizing coach Sara Van Wesenbeeck

Organizing coach Sara Van Wesenbeeck was te gast bij Sound of Sam op Studio Brussel. Lees het ook op de blog van Lannoo.

Lees meer...

 
 

14 februari 2012 – Studio Brussel

Organizing voor gevorderden

Organizing coach Sara Van Wesenbeeck was te gast in 'Sound of Sam', het StuBru-programma van Sam De Bruyn. Een uur fun én nuttige tips voor de luisteraars. Ondertussen werd er gefilmd voor het één-programma 'Volt', waarin Sara Van Wesenbeeck Sam de Bruyn gaat coachen om zijn budget te vergroten zonder dat hij er moeite voor moet doen. Wie wil daar niet voor tekenen in crisistijd? (meer op 7 maart in 'Volt').

Beluister en bekijk de volledige uitzending...

 
 

12 februari 2012 – Het Nieuwsblad.be

Organiseer je geliefde

10 tips voor Valentijn van organizing expert en coach Sara Van Wesenbeeck op Het Nieuwsblad.be

Lees meer...

 
 

11 februari 2012 – De Streekkrant

Organiseer je partner

Een partner met een andere organisatiestijl hoeft geen punt van discussie te zijn. 10 happy together-tips, om van elke dag Valentijndag te maken, in De Streekkrant.

Lees meer...

 
 

Februari 2012 – Dichtbij (personeelstijdschrift Broeders van Liefde)

Leren organiseren

Deze maand in Dichtbij, het personeelstijdschrift van de Broeders van Liefde: "'Het slimme organizing boek' van Sara Van Wesenbeeck is een goed georganiseerd boek, of wat had je gedacht? ... In overzichtelijke hoofdstukken leer je stap voor stap hoe je komaf maakt met rondslingerende kleren en ‘verdwenen’ papieren. Je hoeft je daarvoor niet door ellenlange teksten te worstelen, het boek is doorspekt van duidelijke blokjes met opsommingen, tips, to do’s,… zodat je meteen aan de slag kan."

Lees meer... 

 
 

29 januari 2012 – Het Nieuwsblad

10 tips voor prettig en efficiënt thuiswerken op de nationale stakingsdag

Naast publicatie in heel wat (online) media van de 10 slimme tips voor efficiënt thuiswerken van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck zijn haar tips ook overgenomen in Het Nieuwsblad.

Lees meer...

 
 

28 januari 2012 – Verschillende online media

10 tips voor efficiënt werken op een stakingsdag

Geraak je niet op het werk (bv. door de stakingsdag van 30 januari 2012)? Maak dan van je thuiswerkdag een succes. De 10 tips voor efficiënt thuiswerken van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck zijn gepubliceerd op verschillende (online) media:

ITprofessional.be - Lees meer...

PCmagazine.be - Lees meer...

Directiesecretaresse.nl (secretaresse weblog) - Lees meer...

Secretaresse.mobi - Lees meer...

Pienk.nl (office professionals) - Lees meer...

 

 
 

27 januari 2012 – ZDNet België

Thuiswerktips voor een stakingsdag

Naar aanleiding van de nationale vakbondstaking van maandag 30 januari 2012 moeten heel wat mensen noodgedwongen thuiswerken. Om dat vlot te laten verlopen, publiceert ZDNet België, een nieuwssite over technologie, de 10 slimme thuiswerktips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 
 

19 januari 2012 – Express.be

Column: 'Pamper' de ondernemer

Professional organizer en coach Sara van Wesenbeeck schreef voor express.be de column: 'Pamper de ondernemer', met 14 tips voor slim time- en selfmanagement voor ondernemers.

Lees meer...

 
 

18 januari 2012 – De Streekkrant, editie Mechelen

Portret, achter het nieuws: Vrouwen inspireren en motiveren

De Streekkrant, editie Mechelen schetst een portret van professional organizer en coach, trainer en spreker, EU Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap en auteur van 'Het slimme organizing boek' Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 

 
 

13 januari 2012 – Het Nieuwsblad

Sara Van Wesenbeeck inspireert vrouwen tot ondernemerschap

Het Nieuwsblad schrijft over de inspirerende activiteiten van Sara Van Wesenbeeck als Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap en als professional organizer en coach. 

Lees meer...

 
 

10 januari 2012 – JUMP Blog

A (wo)man needs a plan

Maak je (goede) voornemens, plannen en dromen met succes waar aan de hand van de slimme tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. Je vindt haar tips nu ook op de blog van JUMP, the webplatform for advancing women in the workspace.
Lees meer...

 
 

4 januari 2012 – Red Magazine (Nederland)

Tip: Het slimme organizing boek

Maak je goede voornemens in 2012 waar en doe het aan de hand van 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. Het boek wordt als 'tip' vermeld in het Nederlandse damesblad RED.

Lees meer...

 
 

21 december 2011 – Het Laatste Nieuws

Vraag hulp aan de bomma

De eindejaarsperiode gaat voor veel mensen gepaard met heel wat stress. Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vertelt in Het Laatste Nieuws hoe je hier best mee omgaat.

Lees meer...

 

 
 

13 december 2011 – Express.be

8 tips om digitale verleiders geen kans te geven

Slimme tips voor orde in je digitale leven van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je nu ook op de website Express.be, hét zakenportaal voor België.

Lees meer...

 
 

8 december 2011 – Vacature.com

10 tips voor prettig en efficiënt thuiswerken

Naar aanleiding van de 2de Nationale Thuiswerkdag op 8 december 2011 schreef professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck 10 tips voor prettig en efficiënt thuiswerken. De tips werden overgenomen door Vacature.com.

Lees meer...

 
 

8 december 2011 – Radio 2-Antwerpen

Prettig en efficiënt thuiswerken

Radio 2-Antwerpen interviewt professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck in 'Ochtendpost' naar aanleiding van de 2de Nationale Thuiswerkdag.

Luister mee... (je kunt het gesprek hier binnenkort beluisteren)

 
 

8 december 2011 – go51.eu

Tips voor prettiger thuiswerken

Thuiswerkers vinden de nuttige en slimme tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck ook op go51.eu, het webplatform voor 50-plussers

Lees meer...

 

 
 

1 en 2 december 2011 – Generadora 2011, Sevilla Spanje

Keynote speaker op 'III International Women's Business Conference, Generadora 2011'

Op 1 en 2 december was EU Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap en professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck keynote spreker op het 'III International Women's Business Conference, Generadora 2011' in Sevilla in Spanje. Ze gaf er onder meer een situatieschets van de vrouwelijke ondernemers in leidinggevende functies in België. Ze beschreef er de routes die vrouwelijke ondernemers in België volgen: hoe worden vrouwen in België ondernemer, in welk soort van bedrijven en sectoren, laten ze kansen liggen? En gaf een overzicht van de programma’s, tools, plaatselijke initiatieven, ‘good practices’ om vrouwelijke ondernemers in België te ondersteunen.

Lees meer...

 
 

30 november 2011 – III Women’s Business Forum EU-Russia

EU Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap Sara Van Wesenbeeck is keynote speaker op het 'III Women's Business Forum EU-Russia' in het Europees Parlement in Brussel. Ze haalt daarmee zelfs de Russische media (lees hier binnenkort meer).

Lees meer... (programma van het congres)

 
 

28 november 2011 – Lannoo zomerbrochure

Het slimme organizing boek

Meer over 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je in de zomerbrochure van Lannoo.

Lees meer... (op blz 8 vind je 'Het slimme organizing boek')

 
 

24 november 2011 – Blog JUMP

14 tips voor slimmer timemanagement voor ondernemers

De tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck voor slimmer time- en selfmanagement voor ondernemers vind je nu ook op de Blog van JUMP. JUMP is 'a multilingual web portal for advancing women in the workplace with tips and best practices to increase your career prospects and invest in yourself.'

Lees meer...

 
 

7 november 2011 – ‘Organisara’ elke maandag op Joe FM

Elke maandag om 9.30 uur: slimme organizing-tips van Sara Van Wesenbeeck! Deze week: Organiseer je sakosj!

 

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck geeft slimme organizing-tips in 'Lilaleen'. Deze week organiseert ze de 'sakosj' van presentatrice Leen Demaré.
Luister mee... (je kunt het gesprek binnenkort hier beluisteren)

 

 
 

7 november 2011 – Managersonline.nl

9 slimme tips voor uw thuiswerkdag

N.a.l.v. 'De week van het Nieuwe Werken (7.11 tem 11.11.2011) in Nederland schreef professional organizer een coach Sara Van Wesenbeeck 9 tips voor efficiënt en prettig thuiswerken. De tips werden overgenomen door managersonline.nl, Nederlands internetmagazine voor directeuren en managers.

Lees meer...

 
 

2 november 2011 – 6minutes.be

Geef digitale verleiders geen kans

8 tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck om je digitale leven slimmer te organiseren. Nu ook op 6minutes.be!

Lees meer...

 
 

November 2011 – Managersupport.nl

12 tips voor slimmer timemanagement

Ook op de website managersupport.nl, een onafhankelijke secretaresse community, vind je tips voor slimmer timemanagement van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 
 

November 2011 – Hoedoe.nl

Hoe krijg ik meer overzicht in mijn leven

Stap voor stap meer overzicht in je leven krijgen... Je leest het in 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. Haar slimme tips zijn nu ook overgenomen op de Nederlandse website Hoedoe.nl.

Lees meer...

 

 
 

November 2011 – VROUW EN WERELD

Wil jij ook graag meer me-time?

Hoe creëer je met succes (meer) tijd voor jezelf? Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vertelt het uitgebreid in 'Vrouw en Wereld', het ledenmagazine van de KAV.

Lees meer...

 
 

31 oktober 2011 – ‘Organisara’ elke maandag op Joe FM

Elke maandag om 9.30 uur: slimme organizing-tips van Sara Van Wesenbeeck! Deze week: 'Zet jezelf op papierdieet'!

 

Elke maandag geeft professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck slimme organizing-tips in het radioprogramma 'Lilaleen' op Joe FM. Naar aanleiding van de Boekenbeurs vertelde Sara meer over haar boek 'Het slimme organizing boek' en gaf ze tips voor een doortastend 'papierdieet'.

Luister mee… (Je kunt het gesprek binnenkort hier beluisteren)

 
 

27 oktober 2011 – Managersonline.nl

Acht tips voor orde in je digitale leven

Belgen en Nederlanders brengen anno 2011 meer tijd dan ooit door in de digitale wereld. Dat blijkt uit twee recente en grootschalige studies in België (Comeva) en Nederland (CBS). Digitaal leven vraagt om nieuw timemanagement. Met 8 tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck breng je orde in je digitale leven. Je vindt het artikel en de tips van Sara nu ook op managersonline.nl, het Nederlandse internetmagazine voor directeuren en managers.

Lees meer...

 
 

27 oktober 2011 – CoachesinNederland.nl

8 tips voor orde in uw digitale leven

De tips voor orde in je digitale leven van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck, vind je nu ook op de website coaches in Nederland.nl.

Lees meer...

 
 

25 oktober 2011 – De Artsenkrant

Een recensie van 'Het slimme organizing boek' (Lannoo) van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeek vind je ook in De Artsenkrant.

Lees meer...

 
 

24 oktober 2011 – ‘Organisara’ elke maandag op Joe FM

Elke maandag om 9.30 uur: slimme organizing-tips van Sara Van Wesenbeeck! Deze week: Tem het papiermonster!

 

Elke maandag verklapt professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck haar slimste organizing-tips aan Leen Demaré op Joe FM. We hebben meer papier in onze huizen en kantoren dan ooit , dus gingen Leen en Sara deze week het papiermonster te lijf.

Luister mee...

 
 

24 oktober 2011 – JUMP Blog

'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je op de JUMP Blog. ('"The JUMP BLOG is a multilingual web portal for advancing women in the workspace with tips and best practices to increase your career prospects and invest in yourself.")

Lees meer...

 
 

Oktober 2011 – ECI boekenclub

'Het slimme organizing boek' in het ECI-aanbod

ECI-boekenclub heeft 'het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck opgenomen in zijn aanbod.

Lees meer...

 
 

OKTOBER 2011 – GOED GEVOEL

Zelfhulpboeken uitgetest

 

In het artikel 'Zelfhulpboeken uitgetest' bespreekt GOED GEVOEL onder meer ook 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. "Pluspunten van het boek: Het boek is wervend geschreven, al lezend krijg je zin om op te ruimen en te organiseren. De voorbeelden spreken aan. Kadertjes geven in elk hoofdstuk de essentie of concrete tips weer... 'Het slimme organizing boek' heeft alles in zich om een goed zelfhulpboek te zijn... Al na enkele hoofdstukken wil je het boek aan de kant leggen om te beginnen op te ruimen en te reorganiseren."

Lees meer, deel 1...

Lees meer, deel 2...

 
 

OKTOBER 2011 – MARKANT

Markante zaak - De week van... Sara Van Wesenbeeck

Een week uit het leven van professional organizer en coach, trainer en spreker Sara Van Wesenbeeck, lees je in de rubriek 'Markante zaak' in het oktobernummer van MARKANT, magazine voor ondernemende vrouwen.

Lees meer...

 
 

10 oktober 2011 – ‘Organi-sara’ op Joe FM

Elke maandag om 9.30 uur: slimme organizing-tips van Sara van Wesenbeeck! Deze week: creëer rust en overzicht in je hoofd en leven.

 

Elke maandag is professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck te gast op Joe FM met slimme organizing-tips. Je hoofd zit bomvol... er is altijd wel iets wat je niet mag vergeten, wat je nog moet doen. En dat geeft stress, onrust en een slecht humeur. Je draait in cirkeltjes en krijgt niets meer gedaan. Gelukkig bestaat er een slimme oplossing die meteen resultaat geeft. Je verneemt het in de radiobabbel van Tess Goossens met Sara.

Luister mee...

 
 

7 oktober 2011 – European SME Week Summit

Red de Europese Economie!

Verslag van EU Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap Sara Van Wesenbeeck van op de 'European SME Week Summit'

 

Op 7 oktober woonde professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck als één van de Belgische EU Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap de 'European SME Week Summit' bij. Dit congres in het Europees Parlement in Brussel sloot de Europese week van de KMO af. Conclusie van het congres: Europa zet in op KMO's - en vrouwen! - om de Europese economie te redden.

Lees meer... (op de Facebook-pagina van Plus Organizing ®)

 
 

6 oktober 2011 – Het Nieuwsblad

Voordrachtavonden voor ondernemende vrouwen in West-Vlaanderen

... met onder meer een lezing van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 
 

6 oktober 2011 – Managementsupport.nl

12 tips voor slimmer timemanagement

Professional organizer en coach Sara van Wesenbeeck - ondernemer en Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap - werkt dagelijks met bedrijven en gezinnen rond het efficiënter organiseren van leven en werk. Haar 12 tips voor slimmer timemanagement voor ondernemers vind je nu ook op de Nederlandse website managementsupport.nl.

Lees meer...

 
 

5 OKTOBER 2011 – Briskmagazine.nl & ZZPnetwerknederland.nl

14 tips voor slimmer timemanagement (voor ondernemers)

Tips voor slimmer time- en selfmanagement voor ondernemers van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je op de website Briskmagazine.nl, het Nederlandse internetmagazine voor ondernemers, én ook op de website van ZZP Netwerk Nederland, de website voor Zelfstandigen Zonder Personeel.

Lees meer... (op de website van briskmagazine.nl)

Lees meer... (op de website zzpnetwerknederland.nl)

 
 

4 OKTOBER 2011 – ‘HIEPR.NL’

Eindelijk écht opruimen...?

"Opruimen is een typische klus die je snel uitstelt tot het allerlaaaaaaaaaatste moment...  Sara van Wesenbeeck, professional organizer, helpt je daarbij met het boek ‘Het slimme organizing boek‘. Stap voor stap leer je opruimen. Niet zoals een moeder dat een kind leert, maar zoals een professional dat een volwassene leert." Dit fragment uit de recensie van 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck vind je op HIEPR.NL, een gloednieuwe 'general interest site' voor vrouwen tussen 20 en 30 jaar die een druk leven leiden.

Lees meer...

 

 
 

3 oktober 2011 – ‘Organi-sara’ bij Lilaleen op Joe FM

Elke maandag om 9.30 uur op JOE FM: slimme organizing-tips van Sara Van Wesenbeeck! Deze week: Slim e-mailen kun je leren!

 

Elke maandag is professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck te gast in het programma van Leen Demaré bij Joe FM. Deze week: Hoe maak je voorgoed komaf met het geworstel met je e-mails? Hoe krijg je eindelijk grip op je mailbox? Hoe creëer je tijdwinst en meer werkplezier? Je verneemt het in de radiobabbel van Leen Demaré met Sara.

Luister mee...

 
 

Oktober 2011 – LIBELLE HAPPY

Happy boek: nooit meer stress!

 

Deze maand vind je 'Het slimme organizing boek' (Lannoo) van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeck ook op de boekenplank in LIBELLE HAPPY. "Dit boek moet je zeker lezen want... je huis op een spullendieet zetten, het papiermonster te lijf gaan, het zijn goede gewoontes die iedereen kan leren."

Lees meer...


 
 

26 september 2011 – ‘Organi-Sara’ bij Lilaleen op JOE FM

Elke maandag om 9.30 uur op JOE FM: slimme organizing-tips van Sara! Deze week: Tips voor slim 'sokkenmanagement'

 

Elke maandag is professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck - 'OrganiSara' voor de Joevrienden - te gast in het radioprogramma van Leen Demaré op Joe FM. Ze geeft slimme organizing-tips die je leven makkelijker kunnen maken. Deze week: het verhaal van de eenzame sok en tips voor slimmer 'sokkenmanagement'.

Luister mee...

Lees mee op de Lilaleen-blog met Leen Demaré...

 
 

23 SEPTEMBER 2011 – DE STANDAARD MAGAZINE

Het LANNOO-cadeau van deze week in DE STANDAARD MAGAZINE: 'HET SLIMME ORGANIZING BOEK' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck!
Lees mee...

 
 

20 september 2011 – Lezing bij Artemis-netwerk Brussel

Lezing 'Orde op zaken'

Op 20 september 2011 gaf professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck een lezing bij het Artemis-netwerk in De Warande in Brussel. De foto's vind je op de website van Markant.

Kijk mee...

 
 

VANAF 19 SEPTEMBER 2011 – ELKE MAANDAG OP JOE FM!

'Organi-Sara' elke maandag om 9.30 uur in 'Lillaleen' op JOE FM

Deze week: Organizing-tips om komaf te maken met 'uitstelleritis'.

 

Voortaan is professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck op de radio te horen! Elke maandag verklapt ze haar slimste organizing-tips aan Leen Demaré op Joe FM. In hun eerste gesprek gaf Sara organizing-tips voor wie last heeft van 'uitstelleritis'. Wat dacht je van het eten van een levende kikker bij het begin van je dag?

Luister mee...
Lees mee op de Lilaleen-blog met Leen Demaré...

 
 

12 SEPTEMBER 2011 – DE MADAMMEN – RADIO 2

Lig niet langer wakker van de chaos in je leven

Luisteraar Chantal vertelde aan De Madammen dat ze wakker ligt van de rommel en de chaos in haar leven. De Madammen riepen de hulp in van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck die een paar van haar allerslimste organizing-tips verklapte. Wil je ook slim aan de slag, luister mee naar de tips van Sara.

Luister mee...

 
 

SEPTEMBER 2011 – ACTIEF WONEN

Coaching makes perfect?

We gaan steeds meer op zoek naar coaches om ons bij te staan bij het organiseren en inrichten van ons huis. Ook de diensten van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck worden uitgebreid besproken: "Sara leert je nieuwe vaardigheden en routines om meer orde in je huishouden, je huis en werk te krijgen. Het doel: minder stress, meer overzicht, ruimte, efficiëntie, en daardoor een betere levenskwaliteit. Sara stelt een begeleidingstraject op dat is afgestemd op je noden en vragen."

Lees meer...

 
 

SEPTEMBER 2011 – MAGAZINE ‘MARKANT’

Stress voorkomen door slimme aanpak

'Na de vakantie al bang voor tijdgebrek, ettelijke to do-lijstjes, en hopeloos achter jezelf aanhollen? Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck coacht je doelgericht naar een betere organisatie van je leven zodat stress wordt ingedijkt. Schaf je 'Het slimme organizing boek' aan en ga aan de slag met de enthousiaste en concrete tips van Sara.' Je leest het in MARKANT, het magazine van ondernemende vrouwen.

Lees meer...

 
 

18 AUGUSTUS 2011 – LIBELLE (Nederland)

Slim organiseren brengt rust

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck staat met haar 'Het slimme organizing boek' in de NEDERLANDSE LIBELLE (nr. 34): "Met 'Het slimme organizing boek' krijg je rust in je huis en in je hoofd!" Libelle geeft ook 5 exemplaren van het boek weg.

Lees meer...

 
 

12 AUGUSTUS 2011 – MARGRIET (NEDERLAND)

Selectie van de maand

 

Het Nederlandse tijdschrift Margriet maakt elke maand een selectie van leuke, spannende en bijzondere boeken. Deze week staat ook 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck in de lijst. 'Is je huis efficiënt opgeruimd, dan wordt het ook heerlijk rustig in je hoofd. 'Het slimme organizing boek' van Sara Van Wesenbeeck maakt korte metten met de rommel in huis.'

Lees meer...


 
 

JULI 2011 – WISER-PROJECT EUROPESE COMMISSIE

Het WISER-project (Women Initiative for Self-Employment Reorientation) van de Europese Commissie wil startende onderneemsters in heel Europa ondersteunen. Dat gebeurt door middel van succesverhalen en tips van onderneemsters, het uitwisselen van opleidingen, een website met onder meer 50 'succes stories' van ondernemende Europese vrouwen, waaronder dat van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck. In België wordt het project gedragen door SYNTRA-WEST dat een fragment uit het succesverhaal van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck ook opnam in haar flyer 'Voor vrouwen met ondernemersgoesting'.

Lees meer... pagina 1

Lees meer... pagina 2

 
 

15 JULI 2011 – RTV NIEUWS

TV-interview over 'Het slimme organizing boek'

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck was te gast in de tv-studio van RTV Mechelen. Ze werd er geïnterviewd over haar boek, 'Het slimme organizing boek'. Ook de redactieleden kregen slimme organizing-tips van haar...

Bekijk het TV-interview... (de reportage is alleen op Windows te bekijken)


Download Video
 
 

14 JULI 2011 – GAZET VAN ANTWERPEN

"Ik wil mensen zeker niet in robots veranderen"

 

Naar aanleiding van het verschijnen van 'Het slimme organizing boek' publiceert Gazet Van Antwerpen een interview met professional organizer en coach Sara VanWesenbeeck. Een citaat: 'Ik wil in dit boek een positieve boodschap brengen die ik ook in humor verpak, want organiseren is 'fun'. Zeker als je het slim aanpakt. Het laatste wat ik wil is ons in robots veranderen.'

Lees meer...

 
 

JULI 2011 – PSYCHOLOGIES MAGAZINE

Boekenselectie van de maand

Een recensie van 'Het slimme organizing boek' vind je in Psychologies Magazine, boekenselectie van de maand: 'Het leuke aan dit boek is dat het vertrekt van de dingen die je wél al goed doet, en je vervolgens helpt om die goede gewoonten verder uit te breiden.'

Lees meer...

 
 

5 JULI 2011 – DAG ALLEMAAL

Minder stress en wanorde

 

Dag Allemaal vindt 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck een aanrader: 'Dit boek brengt rust, evenwicht en meer tijd voor de plezante dingen. Een aanrader dus.'

Lees meer...

 
 

JUNI 2011 – ZO-MAGAZINE, UNIZO

UNIZO bekroont laureaten Prijs Ondernemingszin 2011

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck maakte deel uit van de jury van de 'UNIZO Prijs Ondernemingszin 2011'. Met deze prijs willen UNIZO en Flanders DC de ondernemingszin en de creativiteit op de schoolbanken stimuleren. Elke school, van kleuter- tot hoger onderwijs, kon een project indienen. Op 20 mei volgde de prijsuitreiking. In het juni-nummer van ZO-Magazine, het zakenblad voor de zelfstandige ondernemer, lees je welke projecten en scholen dit jaar de Prijs voor Ondernemingszin in de wacht sleepten.

Lees meer... (Je kunt het artikel binnenkort hier lezen)

 
 

JUNI 2011 – go51.eu

Vertrek opgeruimd en zonder (werk)stress op vakantie

De zomer is synoniem voor vakantie. Genieten van de zon en weg zijn van je werk. Toch creëert de gedachte ook stress: het werk blijft namelijk liggen. Acht tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck om met een goed gevoel te vertrekken, op de website go51.eu.

Lees meer...

 
 

29 JUNI 2011 – DE STREEKKRANT

De Streekkrant publiceerde een artikel over 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck: 'Haar boek beoogt een leven met minder stress en wanorde.'

Lees meer...

 
 

21 JUNI 2011 – HET LAATSTE NIEUWS

Bonheidense schrijft boek voor beter leven

In een interview in Het Laatste Nieuws vertelt professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck meer over 'Het slimme organizing boek'.

Lees meer...

 
 

20 JUNI 2011 – YUNOMI.BE

Een enthousiaste recensie over 'Het slimme organizing boek' van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck op Yunomi.be: "Al van bij het begin krijg je een reeks superhandige tips voorgeschoteld. Het boek leest vlot en is in een motiverende stijl geschreven. Terwijl je het leest, krijg je al zin om je leven te reorganiseren!"

Lees meer...

 
 

14 JUNI 2011 – FLAIR

Opzij! Hier komen de spitsuur-madammen

Neem een fulltime job, een huis in verbouwing, een rondhollende peuter en een reeks hobby's en een job in het buitenland en je krijgt twee volbloed spitsuurmadammen. Om hun leven en werk beter te stroomlijnen en in evenwicht te houden, legden ze hun meest prangende vragen voor aan professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Pagina 1...

Pagina 2...

Pagina 3...

Pagina 4...

 
 

JUNI 2011 – LIBELLE HAPPY (eerste editie)

Bye Bye rommel

Mieke wordt gek van de rommel die haar man, een verwoed knutselaar, maakt. Hoe los je deze situatie diplomatisch op? Libelle Happy behandelt een praktisch probleem van een lezeres, met tips uit drie verschillende hoeken. Naast de tips van een relatietherapeute en een lotgenote geeft ook professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck haar advies. Een artikel om ondersteboven te lezen...
Lees meer...

 
 

JUNI 2011 – VITAYA MAGAZINE

Gevonden: extra tijd!

 

Zo veel te doen, zo weinig tijd. Als dat ook voor jou herkenbaar klinkt, kun je zeker aan de slag met de twee pagina's boordevol praktische en nuttige tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Pagina 1...

Pagina 2...

Pagina 3...

 
 

APRIL 2011 – PSYCHOLOGIES

Hoe organiseer ik mijn huishouden

Een huishouden efficiënt in goede banen leiden, is niet altijd evident. Met de tips en advies van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck in Psychologies kom je al een heel eind.

Lees meer...

 
 

31 MAART 2011

Officiële lancering van het Belgische netwerk van 'Europese ambassadeurs voor het vrouwelijk ondernemerschap'

Op 31 maart zijn de 20 Belgische 'Europese Ambassadeurs voor het Vrouwelijk ondernemerschap' aan het grote publiek voorgesteld. Dat gebeurde op de Beurs Ondernemen in Brussel. Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is één van de Europesee Ambassadeurs. Meer informatie over de activiteiten van de Europese Ambassadeurs vind je op deze website www.plusorganizing.be en op de website van Mabizz.

 
 

21 MAART 2011 – GO51

Nieuw sociaal netwerk voor ‘plannenmakers en plantrekkers’, de 51- tot 69-jarigen, met tips van Sara Van Wesenbeeck

Op 21 maart lanceerde Xenarjo de website www.go51.eu, een virtueel ontmoetingsplatform voor de vitale en reislustige 50- tot 69-plusser. De website is gebaseerd op een driedimensioneel reisconcept: reizen in de ruimte, in de tijd en reizen als mens. De website bevat heel wat nuttige informatie voor de ‘plannenmakers en plantrekkers’ en een community. Op deze unieke website vind je ook tips en advies van professional organizer en personal coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer... (de tips van Sara vind je via de zoekfunctie)

 
 

18 MAART 2011 – ZO-MAGAZINE, UNIZO

10 Europese Ambassadeurs voor Vrouwelijk Ondernemerschap, rolmodellen en inspiratiebron voor andere zakenvrouwen

Europa heeft nood aan ondernemende vrouwen. 10 Vlaamse vrouwelijke ondernemers motiveren en inspireren vrouwen om ook een eigen zaak op te starten. Ze doen dat in opdracht van de Europese Commissie. Meer over de 10 Vlaamse 'Europese Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap' (professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is één van hen) lees je in ZO-Magazine.

Lees meer...

 
 

MAART 2011 – VITAYA MAGAZINE

Grote schoonmaak in je hoofd

Hou een mentale lenteschoonmaak voor een fris hoofd en een leven met minder stress. Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck verklapt je enkele tips en tricks zodat je niet meer hervalt in je oude, vaak minder efficiënte, gewoontes.

Lees meer... Pagina 1 - Pagina 2

 
 

FEBRUARI 2011 – VACATURE.COM/REFERENCES.BE

Ik help mensen bij hun zoektocht naar een betere levenskwaliteit

J'aide les gens à changer leurs mauvaises habitudes

Wat doet een professional organizer en hoe word je professional organizer en coach? Sara Van Wesenbeeck vertelt het in een interview op Vacature.com en Références.be.

Lees meer op Vacature.com...

Lees meer op Références.be...

 
 

14 FEBRUARI 2011 – TIJDSCHRIFT UCM ‘UNION & ACTIONS’

Pourquoi pas vous, madame?

Belgische vrouwelijke ondernemers inspireren en motiveren vrouwen om een eigen zaak op te starten. Het tijdschrift 'Union & Actions' van de UCM (de Waalse tegenhanger van Unizo) wijdt een artikel aan de Belgische tak van het Europese netwerk van 'Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap'. Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is één van hen.

Lees meer...

 
 

7 FEBRUARI 2011 – RADIO 2 – DE MADAMMEN

Altijd tijd te kort

Veel mensen hebben altijd tijd te kort, en ondervinden moeilijkheden om hun leven gepland te krijgen. Relatie- en gezinstherapeut Lieven Migerode en professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck gaven tips om je leven beter te organiseren.

Lees meer...

Luister mee...

 
 

FEBRUARI 2011 – VITAYA MAGAZINE

Mijn coach en ik

 

Drie kinderen, een fulltime job en een eigen winkel, het ging er bij Cathérine niet altijd even georganiseerd aan toe. Tot ze aanklopte bij professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer, pagina 1...

Lees meer, pagina 2...

 
 

14 DECEMBER 2011 – RESEAU DIANE van UCM

20 ambassadrices belges rejoignent le réseau 'Female entrepreneurship in Europe' pour booster l'entreprenariat féminin! Un challenge relevé avec un grand enthousiasme.

Ook in het persbericht van Réseau Diane, het netwerk van vrouwelijk ondernemers van de UCM (de Waalse tegenhanger van Unizo) kun je meer lezen over het enthousiasme waarmee de 20 Belgische Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap (waaronder Sara Van Wesenbeeck) hun nieuwe functie opnemen.

Lees meer...

 
 

14 DECEMBER 2010 – RADIO NOSTALGIE – ‘FUNKY ROADSHOW’

Europees Ambassadeur voor het vrouwelijk ondernemerschap

Dimitri Stuer praat in zijn avondprogramma met professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck over haar nieuwe functie, ambassadeur voor het vrouwelijk ondernemerschap.

Luister mee...

 
 

14 DECEMBER 2010 – RTV MECHELEN – NIEUWS

Sara Van Wesenbeeck is vrouwelijk ambassadeur voor het ondernemerschap

Een reportage over de opdracht van de kersverse Europese Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap. Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is één van de 10 Vlaamse ondernemers die - in opdracht van de Europese Commissie - vrouwen gaat inspireren, motiveren en coachen om ook een eigen bedrijf op te starten. Vrouwen kunnen zo hun steentje bijdragen tot de economische groei in Europa. De regionale televisie RTV ging er dieper op in met Sara Van Wesenbeeck.


Download Video
 
 

13 DECEMBER 2010 – MABIZZ.BE

10 vrouwelijke Ambassadeurs voor het Ondernemerschap zeggen "Ja"!

Europa heeft nood aan ondernemende vrouwen. Om die reden heeft de Europese Commissie het netwerk van 'Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap' in het leven geroepen. In België wordt dit project gedragen door Mabizz (het ondernemersnetwerk voor vrouwen van Markant en Unizo) en Réseau Diane van UCM (de Waalse Unizo). 10 Vlaamse en 10 Waalse vrouwelijke ondernemers zullen voortaan vrouwen inspireren en motiveren om ook een eigen zaak op te starten.  Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is één van hen.

Lees meer...

 
 

10 DECEMBER 2010 – BIZZ.BE – GIDS VOOR MANAGERS EN ONDERNEMERS

Drukke feestdagen zonder stress

Als je een relaxt eindejaar wilt, moet je op tijd beginnen met de voorbereidingen. Maak een plan, stel een budget op en 'get organized'! Tips van professional organizer Sara Van Wesenbeeck voor een relaxt eindejaar lees je op BIZZ.be bij de business tips.

Lees meer...

 
 

8 DECEMBER 2010 – EUROPESE COMMISSIE

The European Network of Female Entrepreneurship Ambassadors

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck is kersvers 'Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap'. In die functie zal ze de komende twee jaar andere vrouwen inspireren, motiveren en coachen om ook een eigen bedrijf op te starten.

Vrouwelijke ondernemers hebben de sleutel in handen voor meer werkgelegenheid in Europa. Daarvoor moeten er meer vrouwen gaan ondernemen. Jammer genoeg zijn de drempels voor vrouwen om te gaan ondernemen groot. In opdracht van de Europese Commissie zullen de Ambassadeurs voor het Vrouwelijk Ondernemerschap initiatieven ontwikkelen om dit te veranderen.

Het project wordt in Vlaanderen gedragen door Mabizz, het netwerk van ondernemende vrouwen van Markant en Unizo. Tien Vlaamse en tien Waalse vrouwen dragen deze titel. Begin 2011 gaan de Europese Ambassadeurs van start met hun activiteiten.

Lees meer... (op de website van de Europese Commissie)

 
 

29 NOVEMBER 2010 – MNM – ‘ANN REYMEN’

Wat een 'geriefke' zo een personal organizer!

Radiopresentator Ann Reymen wenst je voor het nieuwe jaar een personal organizer toe, want ze vindt het 'een geriefke'. Luister mee naar het gesprek dat ze had met Sara Van Wesenbeeck.

Luister mee...

 
 

29 NOVEMBER 2010 – GAZET VAN ANTWERPEN

Ik help mensen bij het verbeteren van hun levenskwaliteit

Meer weten over de diensten van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck? Een tevreden klant aan het woord horen? Tips voor feestdagen zonder stress? Lees het in Gazet Van Antwerpen.

Lees meer...

 
 

28 OKTOBER 2010 – JoeFM – ‘LILALEEN’

Tips voor prettig en efficiënt thuiswerken

Wil je graag vernemen wat een pyjama gemeen heeft met thuiswerken? Luister dan naar dit pittige interview van Leen Demaré met professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Luister mee...

 
 

28 OKTOBER 2010 – RADIO NOSTALGIE – ‘FUNKY ROADSHOW’

Thuiswerken doe je zo

In 'De Funky Roadshow' op Radio Nostalgie geeft professional organizer Sara Van Wesenbeeck aan Sebastian Decrop tips voor prettig thuiswerken.

Luister mee...

 
 

28 OKTOBER 2010 – RADIO 2-ANTWERPEN – AVONDPOST

Prettig thuiswerken in je eigen woonkamer

Professional organizer Sara Van Wesenbeeck is te gast in 'Avondpost' op Radio 2. Naar aanleiding van de nationale thuiswerkdag zendt presentator Tine Van Hauteghem van bij haar thuis uit. Gezellig keuvelen over thuiswerken, in de keuken van Tine.

Luister mee...

 
 

29 OKTOBER 2010 – GAZET VAN ANTWERPEN

Radiostem presenteert vanuit haar salon

Meer over de radio-uitzending van Radio 2 op de thuiswerkdag vond je ook in Gazet Van Antwerpen. Ook professional organizer Sara Van Wesenbeeck werd in het artikel geciteerd met tips voor prettig thuiswerken.

Lees meer...

 
 

OKTOBER 2010 – FEELING

Eindelijk georganiseerd!

Tips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck om je leven te organiseren, lees je op de ME TIME-pagina in Feeling.

Lees meer...

 
 

SEPTEMBER 2010 – VITAYA MAGAZINE

Hier zijn de hulptroepen!

“Werken, voor de kinderen zorgen, je huis aan kant houden… Je zou voor minder af en toe het overzicht verliezen. Gelukkig staan er steeds meer coaches voor je klaar om je bij te staan.” Dat was de opener van het artikel in Vitaya Magazine. Ook de tips van coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck kwamen uitgebreid aan bod.

Lees meer...

 
 

AUGUSTUS 2010 – VITAYA MAGAZINE

Verhuizen zonder stress, hoe doe je dat?

In het augustus-nummer van Vitaya Magazine was professional organizer Sara Van Wesenbeeck één van de ‘Vitaya coaches’. Als professional organizer met veel ervaring bij het begeleiden en organiseren van een verhuis, gaf ze tips om opgeruimd te verhuizen.

Lees meer...

 
 

AUGUSTUS 2010 – VITAYA MAGAZINE

Verhuizen zonder stress, hoe doe je dat?

In het augustus-nummer van Vitaya Magazine was professional organizer Sara Van Wesenbeeck één van de ‘Vitaya coaches’. Als professional organizer met veel ervaring bij het begeleiden en organiseren van een verhuis, gaf ze tips om opgeruimd te verhuizen.

Lees meer...

 
 

25 JUNI 2010 – JoeFM – ‘LILALEEN’

De straffe job: Sara Van Wesenbeeck is een opruimcoach

Een luisteraar van 'Lilaleen' was op zoek naar hulp bij het opruimen. Leen Demaré ging te rade bij professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

Lees meer...

 
 
 

volg ons op Facebook

volg ons op Twitter

Sara Van Wesenbeeck op LinkedIn

sara

Je ervaren & discrete coach

Lees meer...

 
 
 

Zo maak je je goede voornemens écht waar

Bereik al je doelen in 2017, met deze handige checklist!

Lees meer...

 

Leef! (ook met een drukke agenda)

14 eenvoudige tips van om de drukte in jezelf te temmen.

Lees meer...

 

Nieuw: Coaching on board

Navigeer naar succes en geluk met coaching op het water, voor professionals en teams.

Lees meer...

 

Win de ratrace met ruime voorsprong

10 slimme tips voor een gezonde work life balans.

Lees meer...

 
 

 

Orde op zaken met PLUS ORGANIZING® thuis en op je werkplek

www.plusorganizing.be        kopje       +32(0)470 52 70 52        kopje       info@plusorganizing.be

Webdesign by Arnafee - Hosted by MyDomain